2019.05.10. 13:52 – Lángoló

Nagy-Szín-Pad! 2019, harmadik elődöntő - Bemutatkozik a Useme és a Stolen Beat

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Két napja kezdődött a hetedik Nagy-Szín-Pad! tehetségmutató. Négy este négy elődöntőn lép fel az összesen nyolc induló, szerdán lement a Follow The Flow és KosziJanka, csütörtökön a Nomad és a New Level Empire, az alábbi posztban pedig a harmadik este két fellépője mutatkozik be. A Useme és a Stolen Beat válaszol néhány kérdésre, amiből valamennyire meg is lehet ismerni őket. Az esti elődöntő alatt egyrészt a Nagy-Szín-Pad! Crew szavaz, a közönség pedig, mint 11. zsűritag teheti le a voksát három platformon, az aznap fellépő előadókra 20:00-tól másnap 20:00-ig: SMS-ben, Instagramon és a www.nagyszinpad.com-on. 

Mi kell ahhoz, hogy “kisszínpadosból” “nagyszínpadossá” váljon egy előadó?

Useme: Kitartás, a színpad, a zene és a zenésztársak szeretete. És nem árt, ha már pelenkás korában az ugrókötél zsinórjába énekel az ember, vagy a xilofont zúzza egész nap a szülők nagy örömére. Viccet félretéve: sok munka, elkötelezettség és céltudatosság, amellett, hogy az életed a színpad.

Stolen Beat: Rengeteg tapasztalat és alázat. Tisztában vagyunk vele, hogy ebben a formációban mi vagyunk a legfiatalabbak, hiszen 4-5 hónapja zenélünk együtt, de szeretjük amit csinálunk és szeretnénk megragadni minden lehetőséget, hogy megismerjenek minket szélesebb körökben, ez pedig egy pont ilyen alkalom.

Melyik koncertetekre vagytok a legbüszkébbek?

Useme: Az elsőre, mert magunkat is megleptük, hogy nulláról kezdtük a zenekart, majd három hónap után teltházas koncertet adhattunk. Köszönjük a közönségnek ezt az élményt!

Stolen Beat: A szerbiai Atlantis Garden koncertünkre áprilisban, amire 1600 jöttek el. 

Ha csak egy dalotokat/klipeteket mutathatnátok meg valakinek, aki nem ismer titeket, melyik lenne az?

Useme: Legyen az Ez a mi portrénk! Volt még ezen kívül több olyan klipünk, ahol a zenei világ, a szöveg és a képi világ szépen összeért, de ez hangulatában pozitívabb, szövegében vitriolos, vizuálisan pedig egyszerre könnyen emészthető és különc/különleges. A zenekarra jellemző színpadi mozgás egy speciális helyszínen bónusz.

Stolen Beat: A hamarosan megjelenő Srác a Deákról. Ez volt az első dal amin ebben a formációban kezdtünk el dolgozni. (Nyilván ezt még nem tudjuk betenni. - a szerk.)

Már ismert a legtöbb fesztivál lineupja. Melyik nagy nemzetközi előadó előtt-után lépnétek a legszívesebben színpadra?

Useme: Florence and the Machine. Szívszaggatás, rock, felemelkedés és zenei extázis. Van benne valami a régi, fesztiválos, woodstockos életérzésből, miközben modern és vagány. Ezen kívül persze Slipknot, Papa Roach, Foo Fighters, 21 Pilots, Coheed and Cambria és a Cypress Hill, akik előtt játszanánk, és persze szívesen lötyögnénk is velük a backstage-ben.

Stolen Beat: The 1975 vagy Foals.

Idén a szakmaibb szemszögből figyelő Nagy-Szín-Pad! Crew és a közönség szavazza majd meg, hogy kik kerülnek a döntőbe. Mit gondoltok, melyik csoportot fogjátok a legkönnyebben megnyerni magatoknak?

Useme: Egyik feladat sem könnyű, de mi bízunk benne, hogy a közönséget és a szakmai zsűrit is meg tudjuk győzni.

Stolen Beat: A közönséggel könnyebb dolgunk lesz, de mi szeretnénk a Nagy-Szín-Pad! Crew-nak bizonyítani, és ezzel meghálálni a lehetőséget.

Ők alkotják majd a Nagy-Szín-Pad! Crew-t: Áron András 'Apey', Boros Csaba, Dallos Bogi, Lábas Viki, Lobenwein Norbert, Marsalkó Dávid, Muraközy Péter, Patkó Béla Kiki, Takács Ákos, Tiszttartó Titusz. Szerintetek ki lesz a legszigorúbb közülük?

Useme: Mi a legjobb formánkat fogjuk hozni, és egy atomerejű programmal készülünk. Minden erőnkkel, és tudásunkkal azon leszünk, hogy a szigorú zsűritagokat is le tudjuk nyűgözni..

Stolen Beat: Vannak olyan zenekarok idén, akik már egyedül is megtöltöttek egy Akváriumot vagy egyéb nagy szórakozóhelyeket, emellett megjárták a legnagyobb fesztiválokat is. Lobenwein Norbert valószínűleg nem csak őket, de több száz másik produkciót is látott, így elég súlyos viszonyítási alapja van. Ahogy kifejtettük, tapasztalatra van szükségünk nekünk is, de a legjobbat fogjuk kihozni magunkból. Nagyon várjuk, hogy a színpadon állhassunk.

Így szavazz!

  • A menetrend: 20:00 Useme - 21:30 Stolen Beat
  • Ha otthonról néznétek, az M2 Petőfi TV-t ajánljuk, vagy az online streamet a Facebookon illetve a www.nagyszinpad.com -on.
  • A szavazás 20:00-kor kezdődik és holnap 20:00-ig tart. A következő módokon voksolhattok:
  • SMS-BEN a 06 (20/30/70) 4422-999-es alapdíjas telefonszámon a zenekar kódjával. Egy szavazási etapban egy telefonszámról maximum 5 SMS szavazatot fogadnak el
  • INSTAGRAMON a #nsz #zenekarkódja hashtagekkel ellátott képekkel-videókkal. Egy szavazási etapban egy Instagram profilról maximum 5 szavazatot fogadnak el. Szavazni csak publikus profilról lehet.
  • ONLINE a www.nagyszinpad.com-on, a zenekarok oldalain
  • A kódok: Useme: #usemezenekar // Stolen Beat: #stolen

nagyszínpad



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása