2019.05.14. 11:00 – Lángoló

Élj - Újraindul az UP! zenekar, itt az első videó

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

up_2019_pic_release.jpg

Ugye sokan emlékeznek még erre a dalra? Vagy éppen erre, ha valaki picit az underground felé is kutatott. A közös bennük Ujvári Péter zeneszerző, énekes, producer, aki most, 2019 tavaszán összerántotta a produkciót és megszületett az új UP! zenekar. A stílusukhoz, melyet sunshine-boogie-nak neveznek, hűek maradtak. Ugyanaz a zenekar de mégis más, ugyanaz az életvidámság, de kicsit már nagyobb tapasztalattal, Ujvári Péter és az UP! energiaszintje mit sem változott. A hangzás viszont bőven változott, de ezt az alábbi premierben mindenki meg is tapasztalhatja. 

Ujvári Péter: 

A zenéről nehezen lehet beszélni, azt hallgatni kell, hogy megszeressük, véleményezni tudjuk, hogy tetszik vagy sem. Ezért mostantól mindenkinek szeretettel küldjük az új UP! zenéket és klipeket a jövőben. A zenekar alap felállása négy fő, melyet a modern elektronikus hangszerek és kütyük kisegítenek. Koncerteken a banda teljes létszáma a vendég zenészekkel 14 fő lesz, mely hangzás igazán egyedi stílusra vall majd. Természetesen ez a létszám, nem kivitelezhető minden egyes fellépésünkön, de ezer százalékkal törekszünk rá. Ez az, ami nem csak rajtunk múlik. Az biztos, akárhányan álljunk a színpadon, mi mindent beleadunk, hogy mindenki érezze: Tiétek ez a nap!

Az alább bemutatkozó videót a Millionworkshop készítette. 


premier up!



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása