2019.05.29. 12:00 – Lángoló

Animal Cannibals, Kozmix, HS7, Auróra - Feldolgozásokkal támad a Fish! + játék belépőkért!

Lángoló Premier

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

fishtakarito.jpg

Legutóbb bemutattunk egy klipnek is beillő Fish!-szövegvideót, ami a Felemás című lemez első leéhez tartozott még. Most viszont itt van maga a második fél, ami elég különleges lett, de hogy miért, itt van alább a Kovács Krisztián frontember tálalásában. És természetesen ott a hallgatni- és néznivaló is. Utóbbi egy Animals Cannibals-feldolgozás formájában, vicces kameókkal. Jaj, de előreszaladtunk.

A Felemás lemez második fele. Azért más, mert mások számai vannak rajta. Kivéve egyet. Eklektikus. Ikonikus. De nézzük:

  1. Sajnálom (Heaven Street Seven) Közmegegyezéssel a kedvenc magyar zenekarunk volt, amíg létezett, ez pedig a kedvenc dal tőlük, Fish!es verzióban, nyilván gyorsabb meg össze is kevertük egy másikkal.
  2. Takarítónő (Animal Cannibals) A zongorás főtéma gitárra áttolt verziója már a telefonomon figyelt 2-3 éve, most eljött az idő, a verzékre Matyi rittyentett pár Maiden-alapú riffet és alig leplezetten megidézzük a nu metal korszakot is. Az első klip a féllemezről, lesz több is.
  3. Iskolába jársz (Auróra) Iskolába jártam, de imádtam a Viszlát, Iván! lemezt, Zsolti nem annyira, Magyi igen, Dáci meg meg sem született még. Olyan lett, mintha valami kaliforniai poppunk lenne. Nem véletlenül.
  4. Angyal (Kozmix) Ez adta az ötletet, ugyanis ez a feldolgozás felkérésre készült. Megkedveltük, megcsináltuk, ebben tényleg van minden a tututú diszkótól a metalcore-ig.
  5. Mi a helyzet? (Fish!) Nem tudtunk dűlőre jutni az ötödik dal kapcsán, szóval a huszadik jubileumra való tekintettel update-eltünk egy sajátot, az első magyar nyelvű Fish! számot 2002-ből.

Itt a klip és a lemez (második fele):

JÁTÉK!

Itt pedig a játék, ami arról szól, hogy két páros belépőt nyerhettek a Fish! Barba Negra Track-es pénteki jubileumi bulijára, ha Fish-játék tárggyal (ez fontos, csak az ilyen leveleket fogadjuk el) a jatek@langologitarok.hu címre, hogy a főszereplők mellett kiket láttok feltűnni a Takarítónő fentebbi klipjében.


premier fish!



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása