2019.06.07. 11:19 – Á.Sza

Itt az új dal Liam Gallagher második albumáról

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

lg.jpg

Noel Gallagher kissé langyosra sikeredett visszatérése után most az állandóan dühös kistesó jelentkezett új dallal, ami az év vége felé megjelenő Why me? Why not című második szólóalbumának a beharangozója. A tegnap este bemutatott As It Was című dokumentumfilmje után Liam Gallagher már közzé is tette a Shockwave című számot, amit Greg Kurstin producerrel és Andrew Wyatt (Miike Snow) énekes, dalszerzővel közösen írt. A leginkább a Black Rebel Motorcycle Club 2001-es Spread Your Love dalára hajazó Shockwave a hajtás után már hallgatható is a Lángolón:

Az énekes májusban azt is elárulta, hogy Budapesten forgattak klipet az új dalhoz, szóval remélhetőleg azt is láthatjuk hamarosan. 


liam gallagher



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása