2019.07.05. 19:19 – Lángoló Gitárok

Szombat este Budapest Pride hivatalos afterparty a Budapest Parkban

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

pride_after_cut.jpg

Idén is színes programmal készül a Szivárvány Misszió Alapítvány, hiszen ismét megrendezik a Budapest Pride Official Afterparty-t, a Rainbow bulit, ahol a sokszínűség megünneplése mellett egy fontos üzenettel készülnek 2019. július 6-án, azaz holnap este a Budapest Parkban. Az üzenetük mindenkihez szól, mert a szervezők hisznek abban, hogy bár különbözünk, mégis van valami, ami összehoz minket. Egy közös történetszál, egy közös emlék, egy közösség. További részletek a folytatásban! 

Van egy közös a történetünkben, ahogy azt a 2019-es Budapest Pride szlogen hirdeti, mellyel a szervezők az emberek közti hasonlóságokra és nem a különbségekre kívánják felhívni mindannyiunk figyelmét. Ezzel az üzenettel igyekeznek közelebb hozni minden arra nyitott embert, nemi- faji- vallási- és egyéb hovatartozástól függetlenül. Hisznek abban, hogy bár sokszínűek vagyunk, életünk egy-egy adott pontján megtalálhatjuk a közös metszetet, történeteink közös pontját, mely közelebb hoz minket egymáshoz.

Július 6-án este 22:00 órai kezdettel színes programmal töltik meg a Budapest Park több helyszínét. Éjfélig változatos zenei programmal, hazánk legmenőbb előadó művészeivel, DJ-kkel, revü- és showelemekkel várják a vendégeket, majd hajnalig tartó bulival zárják az egy hónapossá nőtt, közösségi szervezésű Pride fesztivált. Az önfeledt szórakozás mellett idén sem feledkeznek el alapítványuk segítő és oktató küldetéséről, így a Civil Bunkerben minden egészségmegőrző és megelőző kérdésre választ kapnak az oda látogatók, valamint ingyenes szűrésen is részt vehetnek.

A szervezők így nyilatkoztak a rendezvényről: 

Tavaly mertünk nagyot álmodni, több, mint 4000 ember tette ugyanezt velünk a Budapest Parkban és idén reményeink szerint ezt a látogatószámot is túlszárnyaljuk, és a bevételek megalapozzák majd a Szivárvány Misszió Alapítvány 2020-as munkájának anyagi hátterét.

További információk a kapcsolódó Facebook-eseményen és a Budapest Park weboldalán


ajánló hír program kezdeményezés afterparty budapest pride budapest park



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása