2019.07.11. 14:15 – dankógábor

Augusztus végén, i,i címmel jön az új Bon Iver-lemez

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

boniver.jpg

Lehetett sejteni, hogy valami lesz a Justin Vernon-vezette Bon Iverrel, csak a dátumot nem ismerte senki azokon kívül, akiknek muszáj. Mármint az új nagylemez dátumát, ami, mint most kiderült, augusztus 30-án jelenik meg, a címe pedig az lesz, hogy i,i. Nem, nem írtam el semmit, az lesz a címe, hogy 

i,i

Két dal egyébként már kijött róla júniusban, be is mutattuk őket, most itt van még kettő. Ezek alapján talán a legkísérletezőbb Bon Iver-albumot kapjuk majd másfél hónap múlva. A lemezen Vernon és az alap tagok (Sean Carey, Andrew Fitzpatrick, Mike Lewis, Matt McCaughan plusz Rob Moose és Jenn Wasner) mellett olyanok szerepelnek majd, mint James Blake, Brad és Phil Cook, Aaron és Bryce Dessner, Bruce Hornsby, Channy Leaneagh, Naeem, Velvet Negroni, Marta Salogni, Francis Starlite, Moses Sumney vagy TU Dance.

Ez meg a borító:

boniverii.jpg


bon iver



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása