2019.08.06. 14:06 – dankógábor

Telefont rejtegetett végbelében a Lostprophets volt frontembere

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

ian-watkins-then-and-now.jpg

Még tavaly tavasszal történt, hogy Ian Watkins volt Lostprophets-frontembert, jelenleg 35 éves büntetését töltő pedofil szexuális bűnözőt megvádolták, hogy telefont rejteget a cellájában. Watkins először tagadta a vádakat, még azután is, hogy bevitték egy steril szobába, és alaposan megmotozták. A dolog akkor vett váratlan fordulatot, miután közölték vele, hogy ha odaadja a telefont, akkor találkozhat az őt éppen látogatni készülő édesanyjával. Ekkor Watkins belenyúlt hátul az alsónadrágjába, és elővette a telefont. Egész pontosan úgy írják le az eseményt, hogy Watkins benyúlt az ánusza felé, majd 10 másodperc múlva egy fehért telefont produkált. Ilyen telefont, csak fehérben:

watkinstelefonja.jpg

Watkins azzal védekezett, hogy kényszerítették, de ezt nem tudta bizonyítani, pláne, hogy töltőt is találtak később hozzá, illetve hogy Watkins többször beszélt rajta egy Gabriella Persson nevű nővel, aki 19 éves korában ismerte meg az énekest, mikor a Lostprophets rajongója lett. Persson elismerte, hogy régebben járt az énekessel, majd megszakadt köztük a kapcsolat. Azután kerültek újra közel egymáshoz, miután 2016-ban újra elkezdtek levelezni és telefonálni, legálisan (Watkins 2013 óta börtönben van). Persson elmesélte, hogy egyszer váratlanul kapott egy sms-t egy ismeretlen számról, majd felhívta, hogy tényleg Watkinsszal csetel-e. Összesen két hívást vallott be, az sms-eket pedig törölte, nehogy bajba kerüljön.


lostprophets ian watkins



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása