2019.09.17. 14:14 – Nihil_AK

Ozzy négy hét alatt összerakott egy új albumot Post Malone producerével

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

ozzy.png

Első hallásra szinte hihetetlennek hangzik a hír, de úgy tűnik igaz: miután Ozzy közreműködött az idén a Szigeten is fellépett Post Malone Take What You Want című dalában, amivel hosszú idő után bekerült az amerikai TOP-10-be, és ez a kollaboráció annyira felpörgette, hogy rekordgyorsasággal, mindössze négy hét alatt elkészített egy új lemezt a rapper producerével, Andrew Wattal. Mivel Ozzy 2010 óta nem adott ki friss szólóanyagot, ráadásul az utóbbi időben mindenféle egészségügyi problémával küszködött, mindenre lehetett számítani, de talán erre a legkevésbé. 

Az énekes, aki az év nagy részét azzal töltötte, hogy egy komoly tüdőgyulladásból lábadozott, a Sunnak adott nyilatkozatában beszélt az új lemez elkészültéről, és arról, hogyan hozta vissza a zene és a munka az életkedvét:

Sosem hallottam erről a gyerekről. Azt akarta, hogy én énekeljek a Take What You Want című dalában, amit meg is csináltam, és utána már egyik dolog követte a másikat. Elkezdtem felvenni egy új albumot Post Malone producerével, Andrew Wattal. Összesen kilenc dalról van szó, de ezek voltak a katalizátorai annak, hogy eljussak oda, ahol most vagyok. Ha nem csinálom meg ezt a lemezt, még talán mindig azon tipródnék, hogy "Itt fogok feküdni örökre..." Nagyon hiányzott már a zene. A rajongóim nagyon hűségesek, nagyon jók hozzám. Amíg nem csináltam meg ezt a lemezt, úgy éreztem, haldoklom. De most végre felemeltem a seggemet.

A zene ma leginkább online terjed, gyorsabban, mint ahogy én megírok egy sms-t. Mostanában minden a letöltésről, meg a streamelésről szól. Mi a faszt jelent ez? Mi a fene az a Spotify? Azt hittem, valami bőrbetegség, amikor arra kelsz, hogy kiütéseid lettek. (Ozzy itt a Spotify / Spotified szavakkal űzött egy kis, magyarra pontosan le nem fordítható szójátékot.) Az albumot négy hét alatt fejeztük be. Sharonnak mondtam is, hogy egyáltalán nem érzem úgy, mintha lemezt készítettem volna, mert egyszer sem lett az a vége, hogy üvöltözünk egymással.

Ahogy mi is megírtuk, Ozzy év elején elhalasztotta összes korábban lekötött európai és észak-amerikai koncertjét, hiszen amellett, hogy tüdőgyulladást kapott, később otthonában is elesett, ami a jópár évvel korábban, 2003-ban elszenvedett súlyos quadbalesetének szövődményeivel együtt már elég volt ahhoz, hogy újabb operációt igényeljen. Bár azt nem tudjuk, pontosan mikor jelenik meg az új album, és hogy ki játszik majd rajta, mindenképpen jó hír, hogy a jelek szerint a heavy metal stílus egyik élő legendája ismét maga mögött hagyott egy nehéz időszakot.


rock hiphop hír metal ozzy meglepetés ozzy osbourne új album post malone



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása