2019.10.09. 19:00 – Lángoló

Nothing At All - Itt van Apey új lemezének legszemélyesebb dala, videóval

Lángoló Premier

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

apey_foto_2_credit_bodnar_david.jpg

Book of Changes címmel hamarosan megjelenik Áron András, azaz Apey új szólólemeze, amiről most itt a Lángolón debütál a Nothing At All című dal, amiről Apey ezt mondta:

A lemez legszemélyesebb darabja, nyilván édesanyám miatt is, akit 17 éves koromban veszítettem el, és azóta majdnem minden lemezen szoktam üzenni neki, amivel magamnak próbálok egy emléket állítani róla abból amire emlékszem. Bodnár Dávid barátom elképesztő munkát végzett a videóval, nem volt könnyű dolga végig fésülni ezeket a felvételeket, és kiválasztani a legszemélyesebb pillanatokat, de örülök hogy kitartottunk emellett az ötlet mellet ami a fejemben volt.

A lemezről magáról pedig így beszél:

Mindegyik lemezem személyes volt, és nyilván mindig a legfrissebbre mondja az ember hogy 'na ő az', de ez a darab valahogy tényleg más. Az elmúlt években annyi minden történt velem hogy nehezemre esett a nagyját feldolgozni. Tavaly nyár végén kieszkalálódva életem egyik legmélyebb depressziójából, a kijózanodásig, a lemez végig kíséri életem legdrasztikusabb változásainak tizenkét hónapját tizenkét dalban. Mindegyik picit máshogy szól, mindegyiken picit valaki más vagyok még, szerelemes vagyok, dühös vagyok, boldog vagyok, kiégek és felállok újra, és alig győzöm kivárni hogy ezeket a virágokat megvisszhangoztassam a világgal.

És akkor a klip:

Koncert legközelebb október 12-én lesz az A38-on.

Fotó: Bodnár Dávid

A poszt megjelenését a Hangfoglaló Program keretében a Nemzeti Kulturális Alap támogatta.

nka_hangfoglalo_logo_650.png


premier apey #hangfoglaló2019



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása