2019.10.28. 14:14 – Lángoló

A Feed The Mogul nyerte a Rocktóber tehetségkutatót

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

feedthemogul.jpg

Október 24-én lezajlott lezajlott a Hard Rock Cafe és a Dreher közös őszi tehetségkutatója, amin a nyertes zenekar egy évre ingyensört kap a próbatermedbe, saját estét a Hard Rock Cafeban, fellépést a FEZEN-en, 200.000 forint értékű zenekari merchandise-t, 1 millió forint értékű médiacsomagot és fellépést a Wacken Metal Battle 2020-as magyarországi döntőjében. A Hard Rock Caféban lezajlott döntőn a Svnseas, a Divided és a Feed The Mogul vett részt, szóval gyakorlatilag már mindhárman a dobogón álltak, a nyertes viszont a

Feed The Mogul

lett, akik legközelebb november 8-án lehet majd látni az Instantban, és a zsűri szerint érdemes is megnézni őket. A Wacken Metal Battle különdíját a Divided nyerte, akik előválogatás nélkül vehetnek részt a metálfesztivál tehetségkutatójának budapesti döntőjén. A Rocktóber döntőjének végeredményét a zsűri és a közönség szavazatai 50-50 százalékban határozták meg.


rocktober



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása