2019.11.22. 17:17 – Lángoló Gitárok

Nyerj páros belépőt az áprilisi Parkway Drive-koncertre!

A második forduló kérdései

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

parkway_drive_cut.jpg

Április 6-án érkezik ismét hazánkba a legsikeresebb ausztrál metalcore zenekar, a Parkway Drive. A Viva The Underdogs turné budapesti állomásának helyszíne a Papp László Budapest Sportaréna lesz, és ahogy erről már írtunk, a koncerten minden eddiginél komolyabb látvány és show várható, illetve nem akármilyen vendégcsapatok is, akinek a nevét, ha minden igaz, most már napokon belül megtudjuk majd. A Concerto és a Lángoló nyereményjátékában egy páros belépőt nyerhettek a koncertre - a folytatásban érkeznek a második forduló kérdései! 

A játék során mindössze annyit kell tennetek, hogy helyesen válaszoltok a zenekarral kapcsolatos három-három kérdésre fordulónként. A válaszadásban segíthet, ha ismeritek a zenekar történetét, vagy ha olvastátok a Lángolón a zenekarral kapcsolatban megjelent korábbi cikkeket

A részvételhez nincs más dolgotok, mint kiküldeni a mellékelt űrlapot. Nem kötelező, de megköszönjük, ha ajánljátok a játékot ismerőseiteknek, esetleg megosztjátok idővonalatokon a koncert Facebook-eseményét, vagy bármelyik, a zenekarhoz és a koncerthez kapcsolódó cikkeinket.

Az első rész kérdéseit itt találod meg. A válaszokat mindkét forduló esetében november 29-én éjfélig várjuk. A szerencsés nyertest a sorsolás után e-mailben értesítjük.

A Parkway Drive 2020. április 6-án, hétfőn lép fel a Papp László Budapest Sportarénában. További információk a koncert Facebook-eseményén, valamint a Concerto Facebookján és weboldalán!


programajánló koncert ausztrália hír ausztrál metal heavy nyereményjáték core metalcore concerto papp lászló sportaréna parkway drive



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása