2019.12.29. 12:00 – Lángoló

Maradnék - Itt az első MITAR dal és klip

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

mitar.jpg

A MITAR nevű formáció ötlete ugyan még csak szeptember óta létezik, de máris egy klippel debütálnak. Az Ambrus Gábor és Krkeljić Mitar Mirko alapította zenekar, Maradnék című dalára forgatta le első videóját, ami Gerendás Dániel hangszerelésével és Rozgonyi Péter keverésével készült. A zenekart basszusgitár fronton Rajz Róbert, a doboknál pedig Kornyik Ákos erősíti. 

A szöveget a legalapvetőbb emberi érzések, mint a szerelem, a csalódás, a vágyakozás, a bánat ihlették. Természetesen tudom, hogy számos más dal is taglal hasonló témákat, mégis koncepciónak tekintettem, hogy ne legyen teletűzdelve felesleges szimbólumokkal. Úgy éreztem a legalapvetőbb emberi vágy, hogy kéz a kézben sétáljunk a szerelmünkkel, pont, mint egy klisés filmben. Ezt az érzést megfogalmazni bár klisé, de nem véletlenül az. Mindenki átélte már, mindenkit jó érzéssel tölt el egy ilyen séta emléke. Fontosnak tartom, hogy foglalkozzunk a sok-sok réteg alatt megbúvó, valódi érzéseinkkel, még ha azok közhelyesen is hangzanak, ugyanis lényegesek. Büszke vagyok erre a dalra, mert őszinte és igazi.

– mondta a zenekar frontembere, Mitár. 

A klipet a Popupfilmmel forgattuk, Osváth Judit színművésznő főszereplésével. Nagyon inspiráló és profi munka volt, az egész napot úgy éltük meg, mint egy baráti társasággal eltöltött szórakozást. Biztos vagyok benne, hogy fogunk még együtt dolgozni a jövőben. Januárban két új dalunkat tervezzük kihozni, amiből az egyikre szintén készül majd klip, tavaszra pedig egy nagylemez megjelenésével készülünk. Popos hangzásvilággal dolgozik a zenekar, de minden dal más egy kicsit, szeretnénk belevinni változatosságot, különlegesebb elemeket is.

- mondta a zenekar gitárosa, Ambrus Gábor, és ezután nincs is más hátra, mint a videó:

A poszt megjelenését a Hangfoglaló Program keretében a Nemzeti Kulturális Alap támogatta.

nka_hangfoglalo_logo_650.png


premier #hangfoglaló2019 mitar



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása