2020.01.07. 09:47 – dankógábor

Itt az új Ozzy Osbourne-klip - Elton John is szerepel az új lemezen

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Az új Ozzy-klipről elég csak annyit elmondani, hogy ebben már ott a főhős, igaz, egy padon ülve, a botjára támaszkodva, meg egy kocsiban énekelve, körülötte pedig olyan, mintha éppen a G8 csúcs tüntetői szednék szét a díszletet. A dal nem új, a valamikor a közeljövőben megjelenő albumról származó második szám, és még mindig jó. Ennél érdekesebb hír, hogy az új lemez úgy tűnik tele lesz vendéggel. A mostani klipes dalban ugye Slash gitározik, de a kiszivárgott hírek szerint egy másik számban Elton Johnnal énekel majd duettet Ozzy, de lehet John majd zongorzázik is, ki tudja. Ezt egyébként Ozzy szócsöve, Sharon Osbourne árulta el, aki azt is elmondta, hogy Ozzy sok barátja játszik a lemezen. Tök mindegy, csak jó legyen!

Ez meg az előző, Jonas Åkerlund rendezte, önéletrajzi ihletésű videó, ami az a Jack Kilmer a főszerplő, aki Deadet játszotta a szinténk Åkerlund rendezte Mayhem-filmben:


ozzy osbourne



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása