2020.01.19. 18:00 – Lángoló

Veled minden - Itt az új Talk2night-klip

Lángoló Premier

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

A Lángolón már többször premierező Talk2night egy mindössze egyéves formáció de legújabb dalukkal bekerültek A Dal 2020 legjobb harminc produkciója közé. Az itt most klippel bemutatkozó Veled Minden tartalmazza a jól ismert Talk2night-védjegyeket, hangszeres popzene ez is, ahogy szokott.

A dal szövege egy első látásra szerelem hangulatot ír le, azt az érzést, amikor az ember önmaga tud lenni valaki mellett.

A klip rendezője, a zenekar tagja Wagner Emil, operatőre pedig Nagyistók Máté volt. A Dance Solution Agency-nek köszönhetően a filmben szereplő két táncos Csibra Inci és Kassanin Dusan, akik hitelesen alakítják a szerelmesek szerepét, mivel a való életben is egy párt alkotnak. A zenekar februárban A Dal 2020 színpadán is bemutatja majd a Veled minden-t, de addig is ott van fentebb a klip.


premier talk2night



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása