2020.03.22. 15:26 – Lángoló

David Bryan, a Bon Jovi billentyűse is elkapta a koronavírust...

...de már jobban van

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

david_bryan.jpg

Pozitív lett David Bryan COVID-19 tesztje, a Bon Jovi billentyűse tegnap tette közzé a hírt Instagram-oldalán. A zenésznek elmondása szerint fogalma sincs, hogyan kapta el a fertőzést, de ahogy ő fogalmazott, körülbelül egy hete betegnek érezte magát, ezalatt önkéntes karanténba is vonult.

David a következő üzenetet tette közzé ezzel kapcsolatban:

Épp most érkeztek meg az eredmények, amelyek szerint pozitív a koronavírus-tesztem. Úgy egy héte beteg voltam már, de minden nappal egyre jobban érzem magam. Ne féljetek! Ez influenza, nem a pestis. Karaténba vonultam egy hétre, és ott is maradok még egy hétig. És ha jobban leszek, megismétlem a tesztet, hogy biztos legyek abban, megszabadultam ettől a csúnya vírustól. Kérlek titeket, segítsetek egymásnak! Hamarosan vége lesz ennek... ha minden amerikai segít ebben.

Ezúton is jobbulást kívánunk neki, illetve minden érintettnek! 


rock hír betegség hard egyesült államok bon jovi david bryan koronavírus



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása