2020.04.05. 18:00 – Lángoló Gitárok

Árnyék - Itt a PLASTICOCEAN guitar & bass playthrough videója

Lángoló premier

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

plasticocean_pressphoto.jpg

Új klippel jelentkezett a saját meghatározása szerint new wave metalban utazó PLASTICOCEAN. A zenekar ezúttal nem egy ilyenkor szokásos kisfilmet forgatott: alkalmazkodván a körülményekhez egy gitár/basszusgitár playthrough videót készítettek a tavaly ősszel megjelent Békétlen című albumok Árnyék című dalához. Videópremier a hajtás után! 

 A zenekar dobosa, Kocsis Dániel így mesélt a dalról és a videóról: 

Tavaly készítettük el az első magyar nyelvű lemezünket Békétlen címmel. A lemez sok olyan témát dolgoz fel, amit már régóta szerettünk volna “kiírni” magunkból. Az egyik kedvenc dalunk a lemezen az Árnyék, ezért mindenképpen szerettünk volna ehhez készíteni valamiféle videós tartalmat. Sajnos klipet a körülmények miatt nem tudtunk forgatni, de Bálint és Helmut szívesen vállalta, hogy egy playthrough videó formájában rögzítsük őket. A felvételeknek a próbatermünk melletti raktárépület szolgált helyszínül, amit az igényeink szerint rendezhettünk be és fényelhettünk. Próbáltunk a dal hangulatához hasonló atmoszférát teremteni, ami szerintünk sikerült is.

A dal szövegét énekesünknek, Pap Gergőnek köszönhetjük. A szövegben egy élethelyzetet figyelhetünk meg két aspektusból. Az egyik nézőpontban a főhős próbál felülkerekedni a belül lakozó árnyékon, amely folyamatosan próbálja visszahúzni. A másik nézőpont pedig maga az árnyék, aki mindent megtesz, hogy elbizonytalanítsa. Tulajdonképpen, ebben a helyzetben szerintem mindegyikünk volt már, hiszen mind munkánk, mind karrierünk során rengeteg megpróbáltatással kell szembenéznünk és mindig van egy kis hang, ami azt mondja: "Mi van, ha nem sikerül?", "Neked ez úgysem jön össze!", és ehhez hasonlók.

Külön szeretném hálámat kifejezni Csordás Bálintnak. Nem csak a csodás basszusgitár játékával nyűgöz le minket, hanem a videó is az ő munkája, ami nem kis feladat volt, mert egy váratlan pillanatban megadta magát a winchestere, így a semmiből kellett visszavarázsolnia a felvételeket.

Az évre elég komoly “To do list” van összeírva nekünk, amiről reméljük minél hamarabb húzhatunk ki dolgokat. Szerencsére kettőt már pipálhatunk is: :) 

Cikk a Lángoló Gitárokon ☑️

Guitar + Bass Playthrough ☑️

Ha megengeditek szeretnélek megkérni titeket, ha tehetitek maradjatok otthon. Tudjuk mennyire nehéz, hiszen tőlünk most az életünk fényét vették el, a közös zenélést, de kibírjuk, hogy ősszel újra találkozhassunk és elemezgethessük a dalaink szövegét, vagy csak igyunk egy fröccsöt! A végére még idebiggyesztek két irtó közhelyes hashtaget, mert fontos, hogy: #stayathome & #staysafe

 További információk a PLASTICOCEAN Facebookján


premier magyar magyarország hardcore hír metal core deathcore plastic ocean plasticocean



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása