2020.05.04. 06:32 – dankógábor

Mégsem önkormányzati ingatlanba költözött a Tankcsapda

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

tankcsapdakoltozes.jpg

Elköltözött a Tankcsapda próbaterme. Ezt a debreceni zenekar Facebook-oldalán láthatta mindenki az előtte utána képeken. Az viszont csak egy HAON-nak adott nyilatkozatból derült ki, hogy a költözés nem az eredeti tervek szerint zajlott. Az eredetileg a várostól kért és kapott ingatlanrész ugyanis annyira használhatatlan volt, hogy csak a belső renoválás árából egy kisebb házat is felépíthettek volna, emellett nélkülözhetetlen lett volna egy külső felújítás is, mondta Fejes Tamás Tankcsapda-dobos, aki még hozzátette:

Úgy döntöttünk, inkább önerőből keresünk magunknak egy új ingatlant, a városnak pedig levelet küldünk, melyben megköszöntük a lehetőséget.

Tavaly nyár végén a zenekar több helyen nyilatkozta, hogy már nagyon régóta kerestek próbatermet, de egész egyszerűen nem találtak, és ezért fordultak az debreceni önkormányzathoz segítségért, akik ezt meg is tették, és így 15 évre kapott egy helyiséget a csapat. Ezért bérleti díjat nem kellett volna fizetniük, a felújítást viszont nekik kellett volna állni. A jelenlegi próbateremről Fejes azt mondta, hogy komfortosabb, mint az előző, de még kialakítás alatt áll.


tankcsapda



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása