2020.07.09. 11:00 – Lángoló

Balatoni roadmovie a Touch Me Not új videójában

Lángoló Premier

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

touchmenot_1.jpg

Új videóval jelentkezik a Touch Me Not, amit ők úgy jellemeznek, hogy "kabrióval a magyar tengernél, szélviharban a Balaton közepén", mindehhez pedig egy csapatépítőn forgattak klipet.

Ez a dal olyan lett, mint amilyenek mi is vagyunk. Sikerült egy diszkó-metál dalt összerakni, ami így elsőre furán hangozhat, de ha meghallgatjátok, van benne szintipop a 80-as évekből és lehangolt, duplázós zúzda is

- meséli Kucsera Lilla, a zenekar énekes-basszusgitárosa. Az új szerzeményben a különböző stílusok vegyítése alapkoncepció volt.

Úgy érezzük, hogy ezzel találtuk meg teljes egészében az önálló stílusunkat. Benne van az a cuki metál életérzés, amik a korábbi dalokat is átszőtték: egyszerre zúzós és poppos.

- mondta Bakonyi Ádám gitáros. A dalszöveg gondolati eleme egyszerű: ha valamit csinálsz, csináld jól, tiszta szívvel, hisz az életet sem lehet félgőzzel élvezni. 

Aki állandóan kifogásokat keres, vagy nem mer kilépni a komfortzónájából a halálos ágyán egyszer csak feleszmél, hogy valójában elszaladt mellette az idő és már késő bepótolni az élményeket.

- jegyzi meg László Zsolt, a zenekar dobosa. A Nincs de egy jókedvű klippel debütál, ahol a zenekar egy Balaton-túrával szimbolizálja a szabadságot. Korbeák Norbert gitáros:

Reméljük sikerült átadnunk a nyár-Balaton-haverok életérzést mindenkinek.

Az elmúlt hónapok bezártsága nekik sem tett jót, szóval egy ilyen túra és forgatás igazi felüdülés volt a zenekarnak. Korbeák szerint azért is sikerült ennyire könnyedre a videó.


premier touch me not



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása