2020.08.11. 10:28 – Lángoló

Zenél Az Utca - Így készült Hunor dala

Lángoló Premier

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

hunor.jpg

Polgár Odett 2018-ban, vlog formájában indított el egy olyan utcazenészekről szóló videósorozatot, ami mára gyakorlatilag egy tehetségeket gondozó programmá nőtte ki magát. Az idei évadban, a Covid-19 miatt rendhagyó módon 15 utcazenész kapott lehetőséget bemutatkozásra, akikből a közönség hat produkciót juttatott tovább. Ebben, vagyis a második fordulóban a hat utcazenésznek egy-egy saját dalt kellett készítenie, amit a a Teleki borai inspiráltak. Ehhez Odették adták a stúdiózási feltételeket, szakmai tapasztalatot, zenei producert. Utóbbi amúgy Toldi Miklós, aki Magashegyi Underground oszlopos tagja, dalszerzője, számos dal producere, például a Konyha zenekar Százszor visszajátszott című dala, valamint a legújabb Margaret Island-dal is az ő zenei produceri munkája. Alább az egyik induló beszél a dalírásról, akit amúgy a Lángoló olvasói már ismerhetnek például a Feed The Mogul frontembereként.

Polgár Odett mondja:

Vannak olyan személyiségek az idei Zenél Az Utca felhozatalában, akiket nem szükséges kutatni az általuk küldött demóban, mert már egy kész hangulatot, üzenetet, gondolatot, személyiséget kaptunk, ilyen volt Hunor is. Rendkívül aktív és képzett zenész, illetve zeneszerző, aki az utcazenélésben is legalább akkora szenvedéllyel van jelen, mint azokban a zenekarokban, amihez köze van. A közös munka minden pillanatát nagyon szerettük, remélem a hallgatóság is szeretni fogja a Másban című számot, ami augusztus 20-án jelenik klip kíséretében a Zenél Az Utca kislemez egyik dalaként.

A dalírós kisfilm:

Korábbi videók a Zenél Az utcából:


hunor zenél az utca



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása