2012.01.27. 09:00 – Lángoló Gitárok

Hulk Hogan egyszer majdnem beszállt Metallicába

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Az egykor pankrátorként, ma már inkább családi realityjéről ismert Hulk Hogan a brit The Sun bulvárlapnak nyilatkozva elárulta, annak idején, még mielőtt komolyabban elindult volna a karrierje, majdnem csatlakozott a Metallicához. Hogan mielőtt pankrátor lett volna session zenészként dolgozott mint basszusgitáros, és állítása szerint akkoriban nagy haverok voltak Lars Ulrichkal, aki egyszer fel is dobta az ötletet, hogy mi lenne ha beszállna a zenekarába, ám ebből végül mégsem lett semmi. Hogy miért, arról érdemben nem beszélt Hogan, arról viszont igen, hogy nagyon szereti például a Stone Roses zenéjét, és tök jó dolognak tartja, hogy a zenekar újra összeáll. A hajtás után ott a bizonyíték, hogy Hogan valóban tud zenélni, még ha nem is Metallicát játszik.

Hogan egyébként nem csak a Metallicáról és a Stone Rosesről, de Kasabianről is beszélt a brit lapnak, mint elmondta, tud róla, hogy együttes tagjai időnként az ő neve alatt jelentkeznek be a szállodákba, hogy elrejtőzzenek a rajongók elől, úgyhogy nem tartja kizártnak, hogy hamarosan emiatt megkeresi a zenekart. "Mondjuk jól beleborítom őket a szálloda kukájába, és ezt én is a saját nevem alatt fogom majd megtenni" – viccelődött Hogan.


bulvár hír metallica hulk hogan stone roses lars ulrich



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása