2014.07.17. 15:55 – Hirdetés

Ismered a Dream Theatert? Nyerj ingyen koncertjegyet jövő szombatra!

A nyereményjáték első része

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

dt12121.jpgJövő szombaton a Budapest Parkban koncertezik a progresszív metál vitathatatlanul legnépszerűbb csapata, a Dream Theater. A most induló háromfordulós nyereményjátékunkban három páros belépőt nyerhettek a bulira, ha válaszoltok néhány egyszerű kérdésre a zenekarral kapcsolatban. A hajtás után jövünk a részletekkel.

A már 1985 óta aktív zenekar legutóbbi, szimplán a csapat nevét viselő stúdióalbumának turnéján, július 26-án érkezik egy újabb rendkívüli koncerttel Budapestre – ezúttal egyenesen a Budapest Park színpadára. A zenekar nem igazán szorul bemutatásra, hiszen a keményebb zenék világának egyik legismertebb produkciójáról van szó, akik az elmúlt években a jelek szerint ismét lendületbe jöttek.

2009 óta ugyanis nem kevesebb, mint három stúdióalbumuk került be az USA nagylemez-listájának első tíz helyezettje közé, sőt, a csapat megkapta élete első Grammy-jelölését az On The Back of Angels című daláért, sőt, tavaly a Loudwire portál olvasói az ötös Images and Words névre keresztelt debütáló anyagát szavazták meg a történelem valaha volt legjobb metállemezének. A Skalar és a Lángoló Gitárok közös játékában most három páros belépőt sorsolunk ki a jövő heti bulira. Semmi mást nem kell tenned, csak megosztani ezt a cikket, valamint a koncert Facebook-eseményét az idővonaladon, illetve válaszolni néhány egyszerű kérdésre. A válaszokat szokásosan a jatek@langologitarok.hu e-mail címre várjuk, Lángoló- Dream Theater-játék tárggyal megjelölve.

Jöjjön tehát az első két kérdés!

1. Mi volt a Dream Theater a megalapításkor?

         a., Majesty

         b., Liquid Tension Experiment

         c., Black Rose

2. Melyik billentyűs NEM volt tagja a zenekarnak?

         a. Kevin Moore

         b. Derek Sherinan

         c. Tony Banks

A következő kérdéseket jövő hétfőn és szerdán közöljük, a sorsolás csütörtökön lesz, amely után a nyerteseket e-mailben értesítjük!

Facebook-esemény: https://www.facebook.com/events/287095494782393/?fref=ts

Skalar Music Hungary: https://www.facebook.com/skalarmusichungary

Budapest Park: https://www.facebook.com/budapestpark


ajánló játék program park dream theater skalarmusic



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása