2015.07.06. 14:32 – Nihil_AK

Bruce Dickinsonnak golflabda méretű tumorja volt

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

1280x720_1.jpg

Az elkészült új lemez és a légitársaság elindítása ellenére az elmúlt pár hónap nem volt sétagalopp az Iron Maiden énekesének. Egy BBC-nek adott interjúból kiderült, hogy betegsége során két rosszindulatú daganatot is felfedeztek nála.

"A két daganat közül az egyik három és fél centiméter átmérőjű volt, akkora, mint egy golflabda, a másik pedig két és fél centia, ami nőtt egy kicsit, de más tüneteket nem produkáltak. Szóval elmentem az orvoshoz, aki azt mondta: "Ó, ez egy kicsit furcsa." A vizsgálat után közölték, hogy fej- és nyakrákom van. Ez elég nagy szívás, gondoltam akkor, de aztán megtanulod kezelni ezt is."

Dickinson elmondása szerint a kezelésnek hosszabb távon nem lesz hatása a hangjára, tud beszélni, tud énekelni, de nem akar fölöslegesen kapkodni, hogy ezt minél előbb bizonyítsa, mert lesz még erre elég idő. 


betegség metal iron maiden bruce dickinson



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása