2015.07.09. 11:02 – Nihil_AK

Nyolc hónapot kapott Phil Rudd

A drog rossz, értem?!

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

phil_rudd.jpg

Az AC/DC 61 éves exdobosa a vád szerint gyilkossággal fenyegette meg korábbi alkalmazottját és annak lányát, emellett kábítószerek - metamfetamin és kannabisz - birtoklása miatt is vétkesnek találták. Rudd már áprilisban bűnösnek vallotta magát. A dobost ma reggel az új-zélandi Tauranga Kerületi Bíróság nyolc hónap házi őrizetben letöltendő szabadságvesztésre ítélte. Korábban úgy volt, hogy akár hét évet is kaphat, ha így nézzük, egész olcsón megúszta. 

Rudd a Head Job című szólólemezének bukása után telefonon keresztül életveszélyesen megfenyegette személyi asszisztensét. Ezek után 200 000 dollárt, egy motort, valamint egyik autóját vagy házát ajánlotta fel egy meg nem nevezett közreműködőnek, akinek az lett volna a dolga, hogy tegye el láb alól az asszisztenst. Az ügy nem meglepő módon rendőrségi akcióval zárult, a házkutatás során pedig különböző drogszármazékok is előkerültek.

Rudd fia írásbeli támogató nyilatkozatot adott be a bíróságnak, melyben ezt írta: "Apámnak arany szíve van, a légynek sem tudna ártani, de amikor a drogok átveszik felette az irányítást, pont úgy viselkedik, ahogy nekem tanította, hogy ne tegyem."

Az AC/DC tagjai már korábban elhatárolódtak az ügytől, Angus Young a következőket nyilatkozta: "Phil hozta magát ebbe a helyzetbe. Nehéz ezt mondani róla, mert nagyszerű dobos, és sokat tett a zenekarért, de sajnos elhagyta magát. Már nem az a Phil, akit korábban ismertünk."

Rudd természetesen nagyon csalódott a történtek miatt, de a legjobbakat kívánja az azóta újra Chris Slade dobossal turnézó zenekarnak. Az A Current Affair című tévéműsornak adott nyilatkozata szerint innen már csak felfelé vezet az út, és bízik abban, hogy lesz még turné, amikor együtt játszhat a zenekarral. Ezen felbuzdulva nézzünk is meg egy koncertfelvételt, ahol ő nyomja a kettő-négyet!


drog börtön hír ac dc phil rudd



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása