2015.07.28. 15:31 – Szponzorált Tartalom

A Szigeten is lehetsz BuddyGuide

Újra indul a toborzás

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

02.jpeg

Ahogy minden új dolgot, úgy a FestivalBuddyt is fejcsóválva fogadták néhányan. Mi ez? Miért jó ez egyáltalán? A VOLT első napján már a próbaüzemet látva többen jelentkezni akartak. Nati, Z, Otari, Rebeka, Solya és a többi BuddyGuide valószínűleg nem mindennapi élményekkel gazdagodva tértek haza a fesztiválról. Mindannyian egyfajta látványosságává váltak a rendezvényeknek, hiszen voltak olyan jó arcok, hogy a nyakukba vegyék otthon maradt barátaikat, és közvetve mindenkit, akit nem tudott ott lenni a VOLTon vagy a Balaton Soundon. Nem csak ők tettek így. Eckü a Hősökből, valamint az Anna & The Barbies és a Mary Popkids tagjai a színpadra is magukkal vitték a nézőket virtuálisan. Most itt a lehetőség, hogy a Szigeten te vedd nyakadba a világot!

Jelentkezz BuddyGuide-nak 2015 augusztus 3-áig! Tölts fel egy 15 másodperces bemutatkozó videót az Instagramra #sziget hashtaggel, és mondd el, miért lennél te a legjobb választás! Ha szerencsés vagy, és BuddyGuide leszel, az ingyenes napijegy mellett szállást és némi költőpénzt is kapsz, és több olyan helyre is szabad bejárással rendelkezel, ahová nem mindenki léphet be.

festivalbuddy_montage_03.jpg

Érdemes tehát jelentkezni, mert nagyszerű kalandok várnak azokra, akik elég bátrak, és nem félnek idén kicsit másképp fesztiválozni! A jelentkezőkkel itt, a Lángoló Gitárokon is megismerkedhettek majd. BuddyGuide lehet bárki, aki elmúlt 18 éves, ismeri a fesztiválok világát, és nem száll inába a bátorsága, ha egy kicsit kilóg a tömegből. Kedvcsinálóként nézzétek meg a két Best Of FestivalBuddy videónkat a Voltról és a Balaton Soundról!


játék telekom szórakozás fesztivál sziget szponzoráció 2015 festivalbuddy



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása