2016.04.24. 11:10 – dankógábor

Beyoncé beyoncézott egyet, és váratlanul kiadott egy új nagylemezt

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

beyoncelemonadecover.jpg

Azaz váratlanul jelentett meg nagylemezt. Jó, lehetett valami sejteni, voltak pletykák is, aztán egy filmtrailer után viszonylag biztos lett, hogy jön az új lemez. A Lemonade című albumnak az HBO-n volt a premierje. Igen, az HBO-n, ugyanis megint egy olyan lemezről van szó (hasonlóan a 2013-as, cím nélküli albumhoz), aminek minden dalához már a megjelenése pillanatában klip van. Ez pedig egy bő órás filmmé állt össze az HBO-n. A lemez csak a (részben az énekesnő tulajdonában lévő) Tidalen érhető el, úgyhogy most ismét felpörög majd a nem túl jó anyagi helyzetben lévő HIFI-s streaming szolgáltató előfizetői száma. Ráadásul Beyoncé valószínűleg nem vágja át úgy az embereket, mint Kanye West, aki szintén csak tidales elérést ígért, ehhez képest most mindenhol hallgatható a The Life Of Pablo.

A lemezen egyébként olyanok szerepelnek Beyoncé mellett, mint Jack White, The Weeknd, James Blake és Kendrick Lamar, de például Diplo is producere volt az albumnak, amin még a Led Zeppelin tagjai is fel vannak tüntetve szerzőként (nyilván mert a When the Levee Breaks szerepel a számban). De ugyanígy kapott kreditet a Yeah Yeah Yeahs, Soulja Boy, Father John Misty és az Animal Collective is.

A film pedig csak megerősíti Beyoncét a Legnagyobb Fekete Művésznő trónján, akinek minden szava Üzenet, leginkább a feketék, és azon belül is a nők felé. Az HBO ugyan még levetíti, de ez nekünk nem nagy vígasz, lévé itthon ez is csak a Tidalen nézhető. 

Egy dalt nézhet meg bárki, be is rakom ide alább a nagy botrányt okozó Formationt:


pop rock hír soul r&b beyoncé



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása