2017.03.10. 12:58 – Nihil_AK

Jön az új Obituary, itt van róla három dal

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

obituary-2014.jpg

Hamarosan érkezik az új, szimplán a zenekar nevét viselő tizedik Obituary-lemez, amelyről időközben már három szerzemény is kiszivárgott. Az egyik épp tegnap, így hát meg is ragadjuk a lehetőséget, hogy felhívjuk a figyelmet erre az örömteli eseményre. Persze a zenekar már rég túl van az egyéni hangú metálbandák azon időszakán, amikor bárki is háborogni kezdene amiatt, hogy bármelyik szerzeményük helyet foglalhatna bármelyik albumukon. A Zenepszichológusok Országos Központjának Nemzeti Irodája ezt a jelenséget "AC/DC-szindrómának" keresztelte el. A tünetek között szerepel a markáns, azonnal felismerhető stílus, a jelentősebb zenei kísérletek hosszabb távú hiánya, a nagy meglepetések menetrendszerű elmaradása, ugyanakkor a betegeket megbízható, általában vett magas színvonalú produkció jellemzi, amelyet a környezetük messzemenőkig normálisnak talál, így nem gátolja mindennapi működésüket. A zárójelentést a lemez megjelenése után közöljük, addig is ismerkedjenek a friss alkotásokkal!

Egyébként tudjátok, hogy hívják Zsákos Frodó és Csavardi Samu kedvtelésből alapított death metal zenekarát? Hobbituary! Háháhá!  


hír death metal obituary új dal floridai trógerek



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása