2008.12.17. 08:37 – lánggitár

Axl Rose nyílt levele

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Szinte minden kritika (akár pozitív, akár nem), megemlíti az új Guns N’ Roses-lemez kapcsán, hogy ez igazából egy Axl Rose-szólóalbum, és nem zenekari alkotás. Nos, erre még a mostanában óriási kussban lévő, és csak fórumokon üzengető énekes is nyílt levélben reagált (persze még mindig láthatatlan, de higgyük azt, hogy tényleg ő bukkan fel a neten itt-ott).

Elmondása szerint ez nem egy Axl Rose-szólólemez, bár óriási nyomás volt rajta, hogy inkább a saját nevét használja a Guns N’ Roses helyett, de szerinte ez nem lett volna helyes. Szerinte ez egy színtiszta Guns-lemez, amit azokkal az emberekkel készített el, akikre ehhez a zenéhez igazán szüksége volt. Ha szólólemezt készítene, (amit fog is a jövőben), az teljesen más, sokkal experimentálisabb lenne, és inkább a hangszerekre épülne, mint az énekre. Csak győzzük kivárni...


rock hír guns n roses chinese democracy



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása