2009.01.14. 10:45 – lánggitár

Dress code: reneszánsz ruha

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Öt év után újra hozzánk érkezik a Blackmore’s Night, ami értelemszerűen Ritchie Blackmore-t, és feleségét Candice Nightot takarja, a zene pedig, amit játszanak reneszánsz-folk-rock. Ezt a korszakot a volt Deep Purple-gitáros ismertette meg nejével, ami azóta szó szerint a szenvedélyükké vált. Otthon barátaikkal gyakran rendeznek tábortüzes vacsorákat, ahol történeteket mesélnek egymásnak, akusztikus hangszereken játszanak és, ami a lényeg: ilyenkor reneszánsz ruhákat öltenek magukra.

Persze a színpadra is így lépnek, és az okozza nekik a legnagyobb örömet, ha a közönség is korhű ruhákban jelenik meg. A február 10-én, a Budapest Kongresszusi Központban tartandó koncertre is árulnak ilyen speciális „reneszánsz” jegyet, aki pedig ezt meg is vásárolja, az garantáltan az első sorból nézheti az előadást.


rock hír program deep purple blackmores night



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása