2009.01.27. 11:11 – sixx

A Microsoft tönkreteszi a zenét

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

A Nagy Sátánnak (is) tartott Microsoft eddig távol tartotta magát a zenétől, gyártott egy elég szar mp3-lejátszót, az iszonyú színekben gyártott, borzalmas nevű Zune-t, de most nekilátott, hogy módszeresen tönkretegye a világ zenerajongóinak idegrendszerét. Kitalálták uganis, hogy majd ők készítenek egy olyan "zeneszerkesztő" szoftvert, amivel bárki lehet naccerű énekes, tessék csak beleénekelni vagy belejátszani egy nóta éneksávját a mikrofonba, majd ez a csudaszoftver tesz alá egy kész hangszeres sávot, és kész is a nóta.

A cuccot Songsmith-nek hívják, a végeredmény a tragikus és a nevetséges között ingadozik, mutatunk pár példát a legjobban sikerült darabok közül. Az külön kurvajó poén, hogy a program reklámfilmjében nyilvánvalóan egy Macbook Pron próbálja lenyűgözni a pincércsajt a nyikhaj, muhaha.

 

 

 


zene szoftver idióta



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása