2009.02.13. 13:25 – lánggitár

U2 feat. David Letterman

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

A U2 furcsa egyezséget kötött a David Letterman-show készítőivel. Nevezetesen ők lesznek a műsor saját házi csapata egy teljes hétig. Az írek így próbálják minél jobban népszerűsíteni a márciusban megjelenő, No Line On The Horizon című tizenkettedik nagylemezüket. Ők amúgy az első zenekar, akik egy teljes hétig kibérlik a show színpadát, viszont azt nem tudjuk, hogy beszélgetni is fognak-e minden egyes este.

A Late Show with David Letterman 1993 óta létezik, eddig több mint 3000 adást élt meg, és az egyik legnépszerűbb beszélgetős műsor az Egyesült Államokban, ami hétfőtől péntekig jelentkezik a CBS adón. Számos zenekar népszerűsítette már itt magát, de a U2 az első, akik a hét minden adásában részt vesznek majd. Március 2-6-ig lesznek ezek a műsorok, és remélhetőleg nem minden este a Get On Your Boots című új kislemezüket adják majd elő, bár ezen sem csodálkoznánk.


pop rock hír u2 david letterman



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása