2009.05.14. 14:12 – AronH

Club Venszdéj #18

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Hírességparádé a heti Club Venszdéjben!! Van angol sztárlány és landfill electro (új kifejezés a tarsolyban!), keleti import usa énekesnő új anyaggal, (nem is) meleg elektro, lakossági monoton pumpa svéd alapanyagból, ezek a bevezetők pedig továbbra sem viccesek. No de szubjektív szűrőnkön újfent a blogoszféra – ha jobbat találtál, alázz be alant.

A közelmúltban új lemezzel jelentkezett a sokak által kedvelt fashioniszta elektronikahuszár Tiga. Amíg mi elmondjuk a véleményünket az anyagról, ismerkedjetek vele ti ezen a remek remixen keresztül, amit nem más, mint a szintén nagy nevű elektronikahuszár és bajusztulaj Mr Oizo készített a Shoes című dalhoz.

És bár ennyire nincs előrehaladott állapotban, de alakul a dívának bajosan, karakteres énekesnőként annál inkább nevezhető híres-neves Regina Spektor legújabb nagylemeze is. Címe már van (Far), borítója is, ami azonban annyira csúnya, hogy merünk lusták lenni belinkelni, az első szám is erősen B-oldalas. Reméljük nem lesz csalódott a 330,000 myspace barát még a végén.

Az Interpol frontembere, Paul Blanks pedig Julian Plentin éven szólóanyaggal örvendezteti meg (vélhetőleg) a rajongókat augusztus elején. Lazán kapcsolódik mindehhez ez az egyébként kiváló Interpol remix Erol Alkan jóvoltából. A Fatass hangzás enciklopédiai példája. Bhrummm, Mammoth!

Nem hallgatnak ránk Tits & Clits-éknél, csak folytatják ezt a szörnyen veszélyes workaholic életmódot. Most éppen a neo 2006-os albumáról ugrottak neki egy gyanútlan szerzeménynek. Nutman, 3 évvel később, csöcsös verzió.

Lily Allen  (már nem is olyan)  új lemezén a legjobb pillanat a Not Fair című szám country gitárja volt, amíg tönkre nem vágták a western videóval. Mindenesetre itt egy egészen fantáziadús újradolgozása a dalnak Doc Fritz műhelyéből. Laza.

Ezt a Filthy Dukes klipet pedig többek közt a Discobelle postolta a héten, lehet nézni és hallgatni.

Ha már Erol Alkannál tartottunk az imént, ez a régi Franz Ferdinand remix honnan a francból lett felböfögve? És miért olyan mint a Soulwax-es Robot rock?

A Röyksopp lemez megjelenése előt a Boys Noize-os Happy Up Here verzió akkorát szólt, hogy most szinte olybá tűnik, félnek remixelni mások. Nyilván nem ez a valódi ok, de akkor sem árasztanak el minket az újrakeverések; üdítő tehát, hogy készült egy efféle egyhelybentaposós értelmezés a Junior legjobb számából (Girl and the robot), még ha Robyn vélhetőleg azt is énekli mindeközben, hogy 'gyere drágám gyógyuljunk meg!'

És te mégis jobbat találtál a héten? Komment!


indie pop franz ferdinand erol alkan elektronikus tiga electro interpol mr oizo royksopp club venszdej filthy dukes dok fritz



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása