2010.11.26. 18:56 – Hirdetés

Agua de Annique-koncert ingyen

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Anneke van Giersbergen régen a Gathering énekesnője volt. Tulajdonképpen miatta szerették a Gatheringet az emberek, úgyhogy sokan el is pártoltak a holland zenekartól, mikor Anneke kilépett tőlük 2007-ben. Az énekesnő azóta szólóban építgeti karrierjét, aminek lenyomata az Agua de Annique három lemezén tapasztalhattuk meg eddig. Ebből a legutolsó 2009-ben jelent meg In Your Room címmel, és mivel ezzel még nem járt nálunk, így nyugodtan vehetjük a november 29-ei A38-as koncertet lemezbemutatónak is, ahol a Turbo és a Képzelt város lesznek az előzenekarok. Aki kíváncsi milyen zenét is játszik az Agua de Annique, az kattintson ide, aki pedig be akar jutni potyán a hétfői koncertre, az bökjön a továbbra.

Két jegyet sorsolunk ki azok között a fenti koncertre, aki felmennek a Lángoló Gitárok Facebook-oldalára, megkeresik a játék képpel ellátott bejegyzését, és nyomnak rá egy lájkot. (Természetesen előtte magára a Lángoló oldalára is nyomni kell egy ugyanilyet azoknak, akik ezt még eddig nem tették meg.) Sorsolás november 29-én, hétfőn délelőtt.


játék pop rock agua de annique



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása