2011.05.07. 11:15 – mista

Elsül a rúzspisztoly - klipmegosztás (18+)

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Lady Gaga pénteken megjelent vadonatúj klipjében Mária Magdolna szerepét osztotta magára, merthogy ez az énekesnő első saját rendezése. Eddie Veddernek hamarosan érkezik második szólólemeze, ezért átszellemülten ukulelét penget a tengerparton, Beyoncé pedig beugrik egy iskola ebédlőjébe, hogy jó alaposan megmozgassa a gyerekeket és felhívja a figyelmet a fiatalkori elhízás veszélyeire. A Redneck Zömbiez első, meglehetősen véres videoklipjét kevesebb mint három és fél perc alatt forgatta, Johnny Gold pedig részletesen bemutatja, miért van az, hogy minden jó vele. Nehéz lenne tagadni: eheti klipmegosztásunk igazán erős mezőnyt vonultat fel az előadók és a klipek terén is.

Lady Gaga - Judas

Heteken belül érkezik Lady Gaga második, sokak szerint döntő fontosságú nagylemeze, a Born This Way, amiről a Judas című dal már néhány hete elérhető, a hozzá készített klip pedig tegnap debütált az interneten. A játékidő ezúttal csupán öt és fél perc, ami az énekesnőtől szinte már rövidnek számít, ezt leszámítva viszont a videó a Gagától megszokott tartalmat hozza: láthatóan ezúttal is igyekeztek a lehetőségekhez mérten provokatív és botrányos klipet készíteni, hülye ruhákkal, jellemző tánckoreográfiával, és a Gagánál rendre visszatérő ellentétpárokkal. A modern Jézus-történetben Gaga természetesen Mária Magdolna szerepét osztotta magára, merthogy most először a klipet is ő rendezte, bár a biztonság kedvéért ehhez koreográfusát, Laurieann Gibsont is segítségül hívta. Bár nem ez lesz a következő Telephone, az előző klipnél azért mindenképpen jobb, de egyébként Gaga mintha mostanában rendre csak kisebbeket tudna dobni, mint mondjuk egy-másfél évvel ezelőtt.

Johnny Gold - Minden jó velem

Aki most hall Johnny Goldról és erről a számról először, az egy dologban biztos lehet: az elkövetkező hetekben és hónapokban még nagyon sokat fog találkozni vele. Minden más kérdéses, így legyen elég annyi, hogy itt megnézhető egy remekbe szabott interjú Johnny Golddal, a Subbának köszönhetően pedig már azt is tudjuk róla, hogy szerepelt a tavaly bemutatott Dobogó kövek című filmben is. Az viszont, hogy a Belga Szerelmes vagyok című számának klipjéből annak idején hogyan maradhatott ki, tényleg rejtély. Talán akkoriban még nem volt ilyen szép izmos.

Beyoncé - Move Your Body

A gyermekkori elhízás veszélyes dolog, tudja ezt Beyoncé is, úgyhogy beszállt Michelle Obama gyermekeket megmozgató kampányába, ennek az eredménye az alább látható videó. A dal ismerős lehet, évekkel ezelőtt egyszer már megjelent Get Me Bodied címmel, bár nálunk nem lett belőle komolyabb sláger. Most egy kicsit átszabva, új címmel és egy kifejezetten a gyerekeket megcélzó videóval ismét itt van, a klipje egy iskola ebédlőjében játszódik, ahol Beyoncé jó alaposan megmozgatja a kis lurkókat. Sok minden nem történik: tánc, ugrálás, szóval intenzív mozgás van végig, de hát ez is a cél, és egyébként az eredeti klipben is valami ilyesmit láthattunk annak idején, csak persze jóval szexibb előadásban. Sok ilyen tornatanárnő kell és akkor biztosan sikeres lesz a kampány!

Eddie Vedder - Longing To Belong

Ukulele Songs, ez lesz a címe Eddie Vedder második szóló albumának, ami a hónap végén jelenik meg. Ezen hallható majd a Longing To Belong, aminek a klipjében leginkább elmosódott és egymásba mosódó képeket láthatunk, miközben a Pearl Jam frontembere pengeti a lemez címét is adó négyhúros hangszerét. A videóban sok szerepet kap a tenger, egyébként nem történik semmi extra, mindez azonban teljesen jól megy a dalhoz, így nem is mondunk rá semmi rosszat.

Redneck Zömbiez - Animal Liberation Human Castration

A Redneck Zömbiez első hivatalos videoklipjének a hossza 2 perc 17 másodperc, a forgatás pedig a készítők állítása szerint egészen pontosan 3 perc 21 másodpercig tartott, és az utómunkálatok sem vettek igénybe még negyed órát sem. A bonyolultabb, és előre szólok, meglehetősen naturális jeleneteket bevallottan két nyolcvanas évekbeli horrorfilmből lopták, ezek után az már nem is meglepő, hogy a költségvetésről mindössze annyit találunk a klip YouTube-oldalán, hogy absolutely zero. Ezzel nagyjából elmondtunk minden érdekeset a klipről.


klip beyoncé lady gaga eddie vedder klipmegosztás johnny gold redneck zömbiez



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása