2011.12.16. 11:00 – Lángoló Gitárok

Itt az évzáró Lángoló Gitárok magazin, címlapon a rajzolt Kiscsillaggal

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Akik még esetleg nem futottak volna vele össze, azoknak elmondjuk, hogy megjelent a Lángoló Gitárok magazin legfrissebb, hatodik, egyben évzáró száma. A címlapon a Kiscsillag zenekar, akik a lapban dalról dalra kommentálják a Néniket a bácsiknak! című új albumuk számait, Lovasi Andrással pedig a lemez mellett a Kispál és a Borz nélküli életről, letöltésekről, kommentekről, pálinkáról és a Kossuth-díjról is beszélgettünk.

Az ingyenes magazinban emellett olyan hazai zenészekkel és zenekarokkal foglalkozunk, mint az idén harminc éves KFT, a sok év után idén újra nagylemezzel jelentkező Sickratman, az Erik Sumo Band, a Beat Dis, a Bohemian Betyars, a Csík zenekar, Nagy Feró, és a szintén újlemezes Thy Catafalque. Külföldről a Justice, a Jane’s Addiction, a Megadeath, a Coldplay, és a Beach Boys is terítékre kerül, valamint két fontos lemezzel is komolyabban foglalkozunk, ezek a Metallica és Lou Reed közös, Lulu című albuma (erről kanadai szerzőnk, Danko Jones értekezik), valamint a U2 idén 20 éves Achtung Baby-je.

Mindezek mellett Grandpierre Attilával a test-lélek-kérdés megoldásának tudományos alapjairól beszélgettünk, a mindig szórakoztató Galla Miklós új könyve kapcsán adott nekünk interjút, és Csordás Dániel képregény-rajzoló, valamint a friss Arany Rajzszög-díjas Németh Gyula grafikus, lapunk állandó munkatársa is megismerhető a legújabb Lángoló Gitárokból, aminek híreit ezúttal Dopeman kommentálta.

És ez még mindig nem minden: évzáró számunkban stúdiózunk az EZ Basic zenekarral, megemlékezünk Liszt Ferencről, írunk a nemrég visszatért Beavis és Buttheadről, elmondjuk mik voltak az év legjobb lemezei, koncertjei és egyéb fontos dolgai, valamint ajánlunk egy csomó izgalmas programot az év hátralévő napjaira, és persze megkritizálunk rengeteg mostanában megjelent lemezt is.

A magazint az ide kattintva elérhető terjesztési helyeken lehet beszerezni, itt pedig az előző számok pdf-es verzióit lehet letölteni.


magazin hír offline



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása