2012.02.24. 09:00 – Lángoló Gitárok

Lemmy szerint ne vedd meg a következő Motörhead-díszdobozt

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Még tavaly írtunk arról, hogy Elvis Costello egy díszdobozos kiadványa kapcsán arra buzdította rajongóit, hogy semmiképpen se vásárolják azt meg, azon egyszerű oknál fogva, hogy az rohadt drága. Hasonló helyzetbe került most a Motörhead, akiknek hamarosan The Complete Early Years címmel jelenik meg egy dobozos kiadványa, benne egy rakás korai cuccal, az első nyolc albummal, néhány kislemezzel, poszterekkel és egy fotókat tartalmazó könyvvel ellátva. Ezzel még nem lenne gond, időről időre kell valami a legdurvább fanatikusoknak, ami azonban még Lemmynél is kicsapta a biztosítékot, hogy a csomag ára 600 dollár, azaz körülbelül 130 ezer forint lesz.

"Sajnos a kapzsiság ismét felütötte a fejét. Egyáltalán nem ajánlom ezt senkinek, még a legfanatikusabb gyűjtőknek sem. A Motörhead nem tudja befolyásolni, hogy mi történik ezekkel a korai felvételekkel, és nem szeretnénk, hogy a rajongók azt gondolják, a zenekarnak köze van egy ilyen drága díszdoboz kiadásához." – mondta magához képest meglepően visszafogottan Lemmy.


rock hír motörhead díszdoboz lemmy



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása