2012.03.22. 13:00 – Lángoló Gitárok

Idén bemutatják a Flaming Lips lemezéből készített musicalt

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Azi év végén mutatják be (azt is írhatnánk, hogy végre, mivel már évekkel ezelőtt beígérték), a Flaming Lips 2002-es Yoshimi Battles The Pink Robots című albumából készülő musicalt, Des McAnuff rendezésében. Korábban arról is volt szó, hogy a híres forgatókönyvíró, Aaron Sorkin is közreműködik a produkcióban, aztán mostanra úgy alakul, hogy mégsem. A musicalről egyelőre ennél többet nem nagyon lehet tudni, vagyis még azt igen, hogy az említett lemezen kívül hallhatók lesznek még számok benne az általában nagyon elborult zenekar The Soft Bulletin és az At War with the Mystics című albumairól is. A színdarab ősbemutatója novemberben vagy decemberben lesz a La Jolla Playhouse-ban. Emellett a Flaming Lips izgalmas közreműködésekkel készül a Record Store Dayre, amiről már többször is írtunk, most viszont még pár részletet elárulunk.

Lesz egy közös kislemez a Mastodonnal ugye, valamint megjelenik a The Flaming Lips And Heady Fwends című album is dupla vnlyen, ami nem csak, hogy limitált példányszámú és exkluzív kivitelezésű lesz, de még azt is megígérik azoknak a szerencséseknek, akik hozzájutnak, hogy soha az életben nem fogják őket újranyomni.

A lemezen a Flaming Lipsszel közreműködő előadók listája egy nagyon színes lemezt ígér, hiszen többek között olyanok is szerepelnek rajta, mint az ebben a zenei környezetben teljesen valószínűtlenül ható Ke$ha és Biz Markie, vagy például Chris Martin a Coldplayből. Rajtuk kívül többek között ott lesz az anyagon Nick Cave, Erykah Badu, a Neon Indian, Bon Iver, Yoko Ono, és még többen, a tizenhárom számból álló lemez teljes tracklistje a videó után látható, ami a tavaly már bemutatott, a Lightning Bolttal készített I'm Working at NASA on Acid című, az albumon szintén szerepelő dalhoz forgatott klip.

The Flaming Lips and Heady Fwends

01. 2012 (ft. Ke$ha and Biz Markie)
02. Ashes In The Air (ft. Bon Iver)
03. Helping The Retarded To Know God (ft. Edward Sharpe and the Magnetic Zeros)
04. Supermoon Made Me Want To Pee (ft. Prefuse 73)
05. Children Of The Moon (ft. Tame Impala)
06. That Ain't My Trip (ft. Jim James of My Morning Jacket)
07. You, Man? Human? (ft. Nick Cave)
08. I'm Working At NASA On Acid (ft. Lightning Bolt)
09. Do It! (ft. Yoko Ono)
10. Is David Bowie Dying? (ft. Neon Indian)
11. The First Time Ever I Saw Your Face (ft. Erykah Badu)
12. Thunder Drops (ft. New Fumes)
13. I Don't Want You to Die (ft. Chris Martin of Coldplay)


pop rock hír flaming lips record store day



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása