2012.11.04. 11:29 – Sajó Dávid

Miley Cyrus vagy Danny Trejo? - klipmegosztás

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!


LGklipszemle2_1.jpgA magyar után most jöjjön a külföldi videókból álló klipmegosztás, benne például Eddie Vedder ukulele készítésével vagy mondjuk az Om próbatermi zenélgetésével. Két nagybetűs sztár is szerepel valamilyen zenés videóban, Danny Trejo Yelawolf és Travis Barker kollaborációjában, Miley Cyrus pedig Borgore-ral dobál tortát. A FIDLAR klipjében megismerhetünk egy motorost, aki hadat üzent a drága sörök ellen, a Bondage Fairies továbbra is jobban tud maszkokat gyártani, mint videókat, a heti rapadaghoz pedig Wiz Khalifa és a Das Racist is hozzájárul.

Eddie Vedder - Sleeping By Myself

Amennyire egyszerű, de mégis bájos Eddie Vedder ukulelés dala, ugyanolyan kellemes nézni a hozzá készült videót, amiben az ukulele gyártási folyamatába tekinthetünk bele, majd a Pearl Jam frontemberét látjuk, aki fogja a hangszert és elindul a távolba Hawaii szigetén.

Om - State of Non-Return

Szeptemberben Magyarországon is koncertezett az Om, ahol például azt a State of Non-Returnt is eljátszották, amihez most videót is forgattak. Pontosabban valaki felvette kamerával, ahogy hárman zenélnek a próbateremben, majd nagyjából összevágta valahogy. A dal viszont még mindig odaver.

FIDLAR - Cheap Beer

A FIDLAR (Fuck It Dog, Life's A Risk) nem tökölt túl sokat mindenféle mélyen ható gondolattal és népnevelő üzenettel csak fogott egy motoros kemény gyereket, aki bosszút fogadott a drága sörök ellen. A főszereplő vadítóan mocskos punkzenére tör be idegen emberek otthonába, hogy kiverje a kezükből a drága sört, és jóféle olcsó szarra cserélje. Nálunk ez most a heti kedvenc.

Bondage Fairies - Clone

Vannak olyan videók, amiknek megnézése közben lepkefogó hálóval kell levadászni a fejünk fölött repkedő kérdőjeleket, ilyen most a svéd Bondage Fairies nintendopunk együttes klipje is, amiben a zenekar tagjai a szokásos maszkjaik mellett más beöltözött emberekkel mászkálnak erre-arra, láthatóan mindenféle ok vagy cél nélkül.

Wiz Khalifa - The Tweak Is Heavy

Szeretjük Wiz Khalifát, de lassan már tényleg kezd nagyon unalmas lenni, hogy minden egyes videója a fűszívásról meg a pezsgőzésről szól. A mostani klipben ráadásul már ahhoz sem vette a fáradtságot, hogy legalább valami rendes helyszínt vagy hátteret válasszon magának, mindössze leült egy asztal mögé, bontott egy pezsgőt, sodort egy jointot, aztán félkészen beszél a telefonba, ami valószínűleg nincs is rendesen bekötve.

Travis Barker & Yelawolf - Whistle Dixie

Maradva a hiphopnál, itt egy új videó Yelawolftól és a Blink-182 dobosától, méghozzá Danny Trejo főszereplésével, aki néha egy koporsóban fütyörészik vagy éppen egy halottat vizsgál pár centiről. A két zenész pedig hol natúrban, hol kifestve csinálják amihez legjobban értenek, majd egy egész menő, bőrdzsekis, maszkos dobos felvonulást is összehoznak, ha már úgy is nemrég volt Halloween.

Das Racist - Girl

A Das Racist új klipje a tökéletes példa arra, hogyan nem érdemes akkor csajozni, ha történetesen úgy nézel ki, mint az ifjúkori Kenny Powers az Eastbound & Downból. Például kezdésnek tökéletes, ha nem táncolsz úgy, mint egy fogyatékos, és levágod azt a patkányfarkat a tarkódról, amit te hajnak nevezel.

Borgore feat. Miley Cyrus - Decisions

A dubstep Ogli G-je és a popzene Macaulay Culkinje most összefogott, hogy bebizonyítsa: még mindig vannak lejjebb, ha a dubstepről van szó. Fogalmunk sincs a két előadó hogyan keveredett össze, de erős a gyanúnk, hogy ennek a hátterében is azok a lamantinok állnak, akik a Family Guy poénjait állítják össze, legalábbis a South Park készítői szerint. Zeneileg leginkább az értékelhetetlen kategóriába sorolható kollaborációhoz videó is készült, amiben van felemás kerekű bicikli, egy rakás öltönyös törpe, rohadt irritáló refrén és szűnni nem akaró csipogás, Miley Cyrusról meg már inkább ne is beszéljünk.


om danny trejo eddie vedder miley cyrus travis barker klipmegosztás borgore das racist wiz khalifa yelawolf fidlar bondage fairies



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása