2012.04.08. 17:23 – Lángoló Gitárok

A színpadon verték meg a Kolin énekesét

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

A Kolin a napokban kétszer is fellépett a dán LSD On CIA-vel itthon, egyszer az A38-on, egyszer pedig Pécsen. Utóbbi koncertjét viszont kénytelen volt az ötödik szám után abbahagyni a csapat, mivel Linczényi Márk énekest a színpadon annyira megütötték, hogy le kellett állniuk. Az együttes állandó show-eleme, hogy Linczényi a színpadra hív egy lányt, akit megcsókol, Pécsett viszont nem csak a lány, hanem annak volt barátja is a színpadon termett, és órásit csapott ököllel az énekes arcába. "Senki nem is látta az ősembert a színpadon, csak miután megvolt az ütés. A kidobók helyett a saját emberünk rohant oda a másik helyiségben levő merchpultunktól, és vitte le a színpadról a félkegyelműt, amikor a vér a számon belül és kívül egyszerre kezdett el folyni." - írta le a pillanatot Linczényi, aki gurgulázva ugyan, de még befejezte a dalt, majd ment az ügyeletre, ahol összesen hat öltéssel varrták össze a sebet.


pop hír kolin



2012.04.08. 13:45 – maUgly

Tűzvihar és vízözön - Zola Jesus-koncertbeszámoló

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Zola Jesus, Belle Belle @ A38, 2012. április 7.  

120407 zolajesus 06

Nagyszombat a tűz és a víz felszentelésének ünnepe a keresztény kultúrkörben. Szombat este Zola Jesus (képünkön) és a Belle Belle koncertjein mindkettőre sor került: előbb megkeresztelkedtünk, majd a tűzforró érzelmek sodrában porig égtünk. Koncertbeszámoló.


pop elektronikus belle belle zola jesus konzertbeszámoló



2012.04.08. 10:00 – Sajó Dávid

Macskák, macskákat látok mindenhol! – klipmegosztás

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Az eheti válogatás meglehetősen szürreálisra sikeredett. A hosszú idő után visszatérő Orbital macskatámadással fenyeget, miközben a bájos Liz Green videójában gonosz módon szúrnak halálra egy kedves papírfigurát. Rufus Wainwright Helena Bonham Cartert kérte fel, hogy frusztrált könyvtárosnőt játsszon, aki végül rögtön két Wainwrighttal is összeszűri a levet. Eközben a Far East Movement nem pöcsölt, és az LMFAO egyik tagjával az oldalán (na meg Justin Bieberrel a refrénjében) elugrott Amszterdamba partizni egyet. Az Unknown Mortal Orchestra legalább annyira bizarr anyaggal jelentkezik, mint amilyen a zenéje, és magyar tartalom is bőven jutott a végére. A thekillingscreens „csináld magad” módszerrel mutatja be egy pénteki napjukat, miközben a Polar Dear tagjai egymásra vadásznak az erdőben.


klipmegosztás



2012.04.06. 17:00 – Lángoló Gitárok

Only The Horses – Itt a Scissor Sisters legújabb dala

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Március közepén már írtunk róla, hogy május 28-án érkezik az új, negyedik Scissor Sisters nagylemez, amint többek között Calvin Harris, Pharrell Williams, Diplo, a BoysNoize-ból ismert Alex Rihda, valamint a nagyszerű Azealia Banks is közreműködik. Már akkor is említettük, hogy a Magic Hour című új album megjelenését a tervek szerint egy héttel előzi majd meg a Calvin Harris közreműködésével készült Only The Horses című kislemezes dal, azóta viszont az egy hétből, úgy tűnik, kettő lett, így május 13-án adják ki hivatalosan. Valójában azonban nem kell rá ennyit várni, az együttes ugyanis egy hivatalos lyric videó kíséretében nemrég feltöltötte dalt YouTube-ra, úgyhogy a kattintás után máris bárki meghallgathatja. Calvin Harris mellett egyébként Alex Rihda volt a szám másik producere, aki már az előző megjelent számban, az Azealia Banksszel kézült Shady Love-ban is közreműködött. Fent a kislemez tervezett borítója látható.


pop hír scissor sisters elektronikus calvin harris alex rihda



2012.04.06. 15:30 – Lángoló Gitárok

Roni Size is jön az idei EFOTT-ra

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Így tavasszal már folyamatosan érkeznek az új infók a nyári fesztiválokról, most éppen az EFOTT dobott be két új nevet az eddigi infók sorába: az idén Velencén, július 3. és 8. között megrendezésre kerülő fesztivál pénteki napján egy különleges, élő zenei elemekkel kiegészített produkcióval fellép az ismert hazai DJ, Julia Carpenter, a zárónapon pedig a kilencvenes évek végi drum and bass-robbanás egyik kulcsfigurája, a bristoli Roni Size is a lemezjátszók mögé áll a fesztiválon, ahol ugye, mint az korábban már kiderült, John Dahlbäck is DJ-zik majd, úgyhogy a hazai zenekarok mellett egyelőre főleg híres lemezlovasoknak lehet örülni az EFOTT eddig bejelentett programjából. A hajtás után Julia Carpenter mondja el, pontosan mivel is készül a fesztiválra.


fesztivál hír elektronikus efott drum & bass roni size julia carpenter efott 2012



2012.04.06. 14:00 – Hirdetés

Különdíjszavazással bővül a Fonogram

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

A magyar zenei élet meghatározó díja, a Fonogram – Magyar Zenei Díj az idei évben különdíjszavazással bővül a Ballantine's jóvoltából. Az elismerés sorsáról továbbra is szigorú szakmai zsűri dönt, ám idén a közönség is szerepet kap: a Ballantine's Facebook oldalán választják meg az év énekesét, énekesnőjét és zenekarát.

A különdíjakat május 8-án a Fonogram – Magyar Zenei Díj Gálaestet követő zártkörű közönségpartin adják át. A partira a leadott szavazattal lehet megváltani a belépőket, ahol a közönség találkozhat a díjazottakkal és együtt ünnepelhet velük. A szavazók között a szervezők további értékes tárgynyereményeket is kisorsolnak. Bővebb információk a facebook.com/balliface oldalon találhatók és szavazni is itt lehet.


pop rock hír díj fonogram



2012.04.06. 12:30 – Lángoló Gitárok

Dance Again – Új Jennifer Lopez-videoklip

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Be kell, hogy valljuk, minket is meglepett, de Jennifer Lopez tavalyi, Papi című számának klipje még a 2011-es év legjobb videói közé is bejutott, aminek köszönhetően azóta kicsit nagyobb figyelemmel kísérjük az énekesnő klipes dobásait. Legújabb alkotásában, az elmúlt években a lakossági diszkószámokban valamiért kötelező elemként használt Pitbull (már a neve is remek!) közreműködésével készült Dance Again című számhoz forgatott klipjében ugyan felborul a gravitáció és ez eredményez pár egész jó jelenetet, lényegében azonban csak a szokásos szexizés megy, úgyhogy ezzel biztosan nem ismétli meg a Papi sikerét. És sajnos még csak azt sem mondhatjuk, hogy a klipben többször látható szoftgruppen-jelenetekkel ügyesen lopott Kylie Minogue-tól. Aki viszont szereti nézegetni a művésznő fenekét, biztosan jól ellesz a lapozás után látható a videóval.


pop hír dance klip jennifer lopez pitbull



2012.04.06. 11:00 – Lángoló Gitárok

Már nincs kómában a Crazy Town énekese, de intenzíven van

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Két napja írtunk róla, hogy kómába esett és korházban fekszik az egykor rövid ideig népszerű Crazy Town zenekar frontembere, Shifty Shellshock. Azóta kiderült, állapota olyan súlyos volt, hogy lélegeztetőgépen kellett tartani, ahonnan viszont mostanra már levehették, sőt, magához is tért, már képes a kommunikációra is, viszont az állapota még mindig nem stabil, ezért továbbra is intenzív osztályon van. Arról, hogy Shifty miért került kómába és kórházba, hivatalos információ nincsen, az amerikai bulvárlapok ismerősökre hivatkozva azonban nagyon valószínűnek tartják, hogy az énekes komoly drogproblémái okozták az állapotát. Shellshock korábban többször is szerepelt a Celebrity Rehab című műsorban.


bulvár hír crazy town



2012.04.06. 09:45 – Lángoló Gitárok

Sixteen Saltines – Jack White legújabb klipje

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Az elmúlt hetekben-hónapokban számos alkalommal írtunk Jack White közelgő szólóalbumáról, ami most már annyira közeleg, hogy még ebben a hónapban meg is jelenik. Ennek beharangozásaként újabb klip készült a lemezhez, mégpedig a nemrég már bemutatott, második kislemezként megjelent Sixteen Saltines című dalhoz. A videó rendezője az elmúlt időszakban több emlékezetes klipet is jegyző AG Rojas volt, ő készítette például Spiritualized pár hete az egyik klipmegosztásban is nagyon megdicsért kisfilmjét is a Hey Jane című dalra.


rock hír blues klip jack white



süti beállítások módosítása