2012.01.22. 11:00 – Kovács M. Norbert

Meztelen nők és Lady Gaga koronája – klipmegosztás (18+)

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

A dubstep imádott és gyűlölt hülyegyereke, Skrillex a legendás Doors tagjaival készített közös számot és klipet, a Justice újfent remek videójában egyebek mellett meztelen nők is láthatók, a Sólstafir zenéjére egy fiatal nő egy koporsót vonszol maga után hegyen-völgyön át, Galambos Dorina és barátnői pedig ezúttal egy Soundgarden-feldolgozásukhoz készítettek videót. És ezeken kívül itt van a brooklyni Santigold is, aki legújabb, félig animációs klipjében még Lady Gagát is simán lenyomja.


the doors justice klip sólstafir klipmegosztás santigold skrillex mrs. columbo



2012.01.20. 19:00 – [MTI] Lángoló Gitárok

Meghalt Etta James

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Hetvenhárom éves korában, pénteken elhunyt Etta James, hatszoros Grammy-díjas énekesnő, minden idők egyik legjelentősebb női rhythm & blues- és soul-előadója, a kedden meghalt rhythm & blues-keresztapa Johnny Otis egyik legfontosabb felfedezettje. A dzsessz, a blues és a soul műfajában egyaránt otthonosan mozgó énekesnő karrierje során hat Grammy-díjat és számos Blues Music Awardsot nyert. Leghíresebb slágere az At Last című dal, amit 1941-ben Mack Gordon, Harry Warren írt és Glenn Miller tett híressé, majd énekelte Nat King Cole is. Etta James előadásában 1960-ban csendült fel először, azóta világhírű lett, 2009-ben Beyoncé is ezt énekelte Barack Obama elnöki beiktatása alkalmából.


pop hír soul r&b beyoncé etta james johnny otis rhythm & blues



2012.01.20. 15:30 – _fá_

Elegáns és tudatos – Beyoncé-lemezkritika

Ez történt még 2011-ben #11

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Beyoncé – 4
(Sony)

Beyoncé tökéletes. Jó hangja van, stílusos mozgása és emellett gyönyörű. Manapság ő áll legközelebb a díva szó klasszikus értelmezéséhez, tehát ahhoz a ponthoz, amikor egy nőnek illett kicsit távolságtartónak lenni. Eddigi lemezeivel nem mindig sikerült kifejeznie ugyan, de az egyszerűen 4 címet kapott produkció pontosan ezt az attitűdöt tükrözi: semmi túlzott harsányság, nem akar arcbamászni, viszont minden elemében elegáns és tudatos. Beyoncé ráadásul végre stúdióban is használja az amúgy szinte minden egyéb helyen megcsodálható erőteljes hangját, aminek hallatára eloszlanak a kétségek: ez a nő nem véletlenül tart ott, ahol tart. Még a közreműködőit is az r&b és hip-hop legnagyobb gentlemenjei közül választotta: Andre 3000 és Kanye West neve biztos márkának számít. Persze szeretem a lecsupaszított gitárokat, az ordibálva tajtékzó énekeseket, sőt, még a kurvás nőket is, de azért néha jó előszedni egy ennyire felnőtt lemezt.

Szerintünk: (3,5/5)
Szerintetek: (1,7/5)

lemezkritika pop hiphop r&b beyoncé



2012.01.20. 13:45 – Lángoló Gitárok

Dalrészletek Lana Del Rey közelgő debütáló nagylemezéről

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

A hónap végén, egész pontosan január 30-án jelenik meg a tavalyi év egyik legnagyobb felfedezettjének tartott Lana Del Rey debütáló albuma Born To Die címmel, amiről most az énekesnő több dalának részletét is nyilvánosságra hozta. Mindezek mellett nyilatkozott a múlt hétvégi Saturday Night Live-beli, nagyon negatív reakciókat kiváltó fellépéséről is, ami kapcsán többen már karrierje igazi beindulása előtt temetni kezdték előadói pályafutását. A lapozás után meghallgathatók a dalrészletek, valamint Lana Del Rey véleményét is eláruljuk az üggyel kapcsolatban.


pop hír saturday night live lana del rey



2012.01.20. 12:00 – Lángoló Gitárok

Döntött a bíróság: nem lakoltatják ki Courtney Love-ot

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Mégsem kell kiköltöznie bérelt házából Courtney Love-nak. Mint arról már tavaly év végén hírt adtunk, az énekesnőt beperelte házának eredeti tulajdonosa, mivel állítása szerint nem fizette rendesen a lakbért, valamint átalakíttatta a ház belső terét, pedig azt az előző lakó, Steven Gambrel, ismert belsőépítész tervezte meg és pazar enteriőr még komoly szakmai lapokba is bekerült, jelentős mértékben növelve ezzel az ingatlan értékét. A bíróság most azonban elutasította a tulajdonos kérelmét, mivel a vizsgálat során bebizonyosodni látszott, hogy nem igazak Donna Lyons vádjai, miszerint az énekesnő nem fizette volna ki lakbérszámláit, úgyhogy Kurt Cobain egykori feleségének mégsem kell elhagynia impozáns otthonát. A bíróság arról viszont egyelőre nem döntött, valóban kárt okozott-e a házban Courtney Love, úgyhogy emiatt még mindig nem aludhat nyugodtan a Hole énekesnője.


pop rock bulvár hír courtney love



2012.01.20. 11:00 – Hirdetés

Nyerj erősítőt a Lovreck zenekar első lemezével!

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

A Marshall Arca Gitárverseny győztese, Lovrek Krisztián és zenekara, a Lovreck első lemezük megjelenését egy nyereményjátékkal ünneplik, ahol az audioZóna magazin jóvoltából Marshall-termékek kerülnek kisorsolásra: 1, Marshall MG2CFX Erősítő 2, Marshall Major Fejhallgató 3, Marshall Minor Fülhallgató. Akik játszani szeretnének, azoknak mindenképpen rendelkezniük kell a debütáló, Lélek-Gyilkos című Lovreck-lemezzel, ami a december-januári HammerWorld Magazin extra melléklete. A zenekar hivatalos weboldalán a Játék-menüpont alatt két kérdés található, aki ezekre helyesen válaszol, esélyessé válik, hogy megnyerje a felsoroltak egyikét. Válaszolni csak az eredeti albumban található információk alapján lehet. A játék február 15-ig tart, eredményhirdetés a zenekar Facebook-oldalán.


játék rock hír marshall lovreck



2012.01.20. 10:00 – Lángoló Gitárok

Dave Grohl és a Slipknot énekese közös számon dolgoznak

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Az a helyzet, hogy mi eléggé bírjuk Dave Grohlt, de hogy egy munkamániás állat a csávó, az egészen biztos. Tegnap a Twitteren kürtölte a világba örömét Slipknotból és a Stone Sourből ismert Corey Taylor, hogy mekkora királyság, megvalósult egy régi álma, közös számot készít a Dave Grohllal és Butch Viggel. Mint ismert, utóbbi volt egyebek mellett a Nirvana zseniális Nevermind című albumának a producere, Grohl pedig a Foo Fighters mellett folyamatosan keresi a lehetőségeket a kollaborációkra. Legutóbb például arról írtunk, hogy glam rockos projektet indít, decemberben meg arról, hogy bár tavaly jelent meg a Foo Fighters legutóbbi nagylemeze, Grohl már most a folytatáson töri a fejét. Hogy milyen lesz a közös munka Corey Taylorral és Butch Viggel, egyelőre rejtély, mi most főleg annak szurkolunk, hogy egyáltalán fejben tudja tartani ötleteit és projektjeit a Nirvana egykori dobosa az idei évben.


rock metál hír slipknot dave grohl foo fighters garázsrock corey taylor stone sour butch vig



2012.01.20. 09:00 – Lángoló Gitárok

Újra zenél a pedofília miatt börtönre ítélt Gary Glitter?

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Nagy feltűnést keltett a napokban az OfficialGlitter nevű Twitter-oldal, ami azt állítja, hogy Gary Glitter hamarosan egy világkörüli turné keretében tér vissza a zenei életbe, valamint önéletrajzi könyvet is kiad. Mint ismert, az egykori glam rocker 1999-ben Angliában négy hónapot, 2006-ban Vietnámban pedig majdnem három évet töltött börtönben, előbbi esetben kiskorúakról készült pornográf képek, utóbbiban pedig gyermekek szexuális molesztálása miatt. Az idén 68 éves Glitter 2008 óta él ismét az Egyesült Királyságban, ám mindezidáig szándékoltan kerülte a nyilvánosságot, most azonban úgy tűnik, újra vágyik a rivaldafényre, már amennyiben valósak a Twitteren olvasható állítások.


rock börtön hír glam rock gary glitter



2012.01.20. 08:30 – Lángoló Gitárok

Obama beszéde közben énekelni kezdett az Apollo Theaterben

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

A minap írtunk róla, hogy Barack Obama milyen zenészeket szeretne idei támogatói között tudni, az Egyesült Államok elnöke most pedig egyebek mellett azzal került be a hírekbe, hogy újraválasztási kampányának tegnapi állomásán beszéde közben egyszer csak váratlanul énekelni kezdett. Az eseményt a CNN közvetítette, úgyhogy több tízmillión láthatták élőben, ahogyan Obama a Let's Stay Together című Al Green-klasszikust kezdi énekelni New Yorkban, a Harlemben található legendás Apollo Theaterben.

A felvétel természetesen szinte azonnal felkerült a netre, és rögtön terjedni kezdett, mérget vennénk rá, hogy hamarosan már többmilliós nézettsége lesz.


bulvár hír barack obama al green india arie



süti beállítások módosítása