2013.09.04. 16:20 – sajó d.

Így küzdenek a DJ-k az extasy ellen

a jenkik felfedezték az ekit

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

MOLLY.jpgA drog nagyon rossz dolog és semmi keresnivalója az olyan bulikon, ahol például Steve Aoki vagy Kaskade nyomatja a legtaplóbb mai slágereket. Ha ez eddig nem lett volna világos az amerikai tinédzserek számára (akiknek százszor egyszerűbb pár megfejthetetlen eredetű lasztihoz jutni, mint mondjuk egy doboz sörhöz), akkor most már biztosan az, mert az említett DJ-k mellett Tommie Sunshine, Z-Trip, A-Trak és a saját arcképét a nyakában hordó Black Eyed Peas-tag, apl.de.ap figyelmeztet könnybe lábadt szemekkel az extasy veszélyeire egy prevenciós videóban, utóbbi még arra is kéri a fiatal generációt, hogy még az energiaitalokat és a koffeint is kerüljék. Mi mondjuk Steve Aoki tortadobálós fellépéseinek bojkottálására is sarkallnánk őket, de hát Amerikában még mindig csak most fedezik fel az elektronikus tánczenét.

Az Egyesült Államokban egyébként egyre több a haláleset az elektronikus zenei rendezvényeken, legutóbb ketten haltak meg az Electric Zoo fesztiválon, másik négy fiatal súlyos állapotban került kórházba. Mindegyik esetet drogfogyasztáshoz kötik, és leginkább az MDMA és az extasy növekvő népszerűségét okolják. Az ottani köznyelvben csak mollynak becézett (bár a tengerentúli sajtó hol az egyikre, hol a másikra utal ezzel) kábítószer annyira népszerű a mai elektronikus tánczenére dühöngő fiatalok körében, hogy még a Madonna is ennek a használatára buzdította a közönséget tavaly egy miamii fesztiválon, aminek érthető módon sok DJ nem igazán örült. Szóval tessék megnézni ezt az igazán megható kisfilmet, de az extasy mellett ajánlott elkerülni a benne szereplő előadók fellépéseit is, mert legalább annyira károsak.


drog hír elektronikus steve aoki



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása