2013.09.13. 12:29 – Szponzorált Tartalom

Klubszemle - Bemutatkozik a Gozsdu Manó Klub

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Rezangyal_Klubszemle_Small.jpg

Most induló Klubszemle rovatunkban minden pénteken egy olyan szórakozóhelyet mutatunk be, ahová nem csak hétvégi bulizás miatt érdemes menni.  A sorozatban megismertetjük az adott hely történetét, fő profilját, zenei kínálatát, valamint néhány olyan programot is ajánlunk, ami miatt érdemes odalátogatni a közeljövőben. A Klubszemle első részében a Budapest VII. kerületében, a Király utca és a Dob utca között található Gozsdu Udvarban működő Gozsdu Manó Klub mutatkozik be. Kérdéseinkre Varga Attila, a klub kommunikációs munkatársa válaszolt.

7742_1024.jpg

A klub rövid története

A hely amolyan szerelemgyerekként indult 2011 novemberében, majd egy tulajdonosi átszerveződés után idén januárban újult erővel, rendezett háttérrel kezdtük meg a munkát. A hely nagyon jó adottságokkal rendelkezik, köszönhető ez nyilván annak is, hogy a belváros közepén van. Ezen túlmenően a GMK egyszerre tud működni profi koncert helyszínként, rendes backstage-gel, profi hang- és fénytechnikával, technikussal és keverőpulttal. A koncertek után minden este party helyszínné alakulunk. Eközben a fenti bárrészen csütörtöktől hétfőig dj-k gondoskodnak a hangulatról. Tavaly decembertől tudatosan építjük a helye, persze a tények és a lehetőségeink figyelembevételével. Például, nem lehet sokáig élőzenével hangoskodni és a klub befogadóképessége sem végtelen. Ugyanakkor ez a két kötött dolog adja meg azt a szabadságot, hogy egy este akár két teljesen különböző programnak is helyet tudunk biztosítani. Sokat dolgoztunk azon, hogy a zenekarok megszeressék a helyet és szívesen jöjjenek játszani, ami nagyon fontos, hiszen ha a fellépők jókedvűen állnak színpadra, az a produkción is érződik,  és így a közönség is úgy tudja érezni magát egy bulin, mintha egy több ezer fős nagykoncerten lenne.

A tudatosság megfigyelhető a programszervezés és a kommunikáció tekintetében is. Program részről megpróbálunk mindig egy olyan vékony mezsgyén lavírozni, ahol garantálni tudod a nézőszámot és a program minőségét is stílustól függetlenül. Sajtó részről pedig nagyon fontosnak tartjuk a rendszeres jelenlétet a különböző platformokon, legyen az Facebook, offline/ online médium, vagy akár rádió.

A vendéglátás tekintetében szintén minőséget és különlegességet kínálunk, mindezt elfogadható árak mellett, olyan személyzettel, akiktől nem kell elnézést kérned, hogy mertél kérni egy italt. Sokan és sokat dolgozunk azért, hogy a GMK-ban semmilyen szinten ne okozzunk csalódást sem a fellépőknek, sem a vendégeknek.

923006_428809040549171_812513429_n.jpg

Mi a hely fő profilja?   

A zenei felhozatal érdekes... Lassan eljutunk oda, hogy egy hónapban legalább annyi külföldi együttes lép fel nálunk, mint hazai. Igyekszünk olyan programokat szervezni, amelyek a maguk műfajában különlegességnek, zenei ínyencségnek számítanak. Ezen belül vannak fiatal, feltörekvő csapatok, vagy akár vén rókák stílustól függetlenül.  A Dj-k és a partik oldaláról nézve a dolgot hasonló a helyzet, sőt most ősztől szeretnénk picit nagyobb hangsúlyt fektetni az ilyen jellegű eseményekre is.

313453_402620756501333_254420532_n.jpg

Miért érdemes a zenei programokon kívül odamenni?              

A tavaszi szezonban már elkezdődtek ilyen irányú törekvések, volt például slam poetry estünk,  a bárban pedig kortárs művészek képeit állítottuk ki. A jövőben szeretnénk folytatni az ilyen irányú próbálkozásainkat, hamarosan színházi előadásokkal bővülünk a Holdongolf Projekt részéről, és folytatódnak a bárban a kiállítások is.

560166_419537168143025_1441223293_n.jpg

Egy aktuális program, amit ajánlanál az olvasóknak?   

Épp a mai napig zárva voltunk, mert kicsit átalakítottuk a vendégteret. Ettől a szezontól mindenki örömére lesz ruhatár, sőt a pult méretét is megnöveltük a gyorsabb kiszolgálás érdekében. A mostani nyitóhétvégén már minden földi jóval várjuk a vendégeket, de a java csak ezután jön. Szeptemberben új programokat indítunk, és folytatódnak a már bevált klubestjeink is, mint a AllNightBreakz, a Different Drum, a British Mood, a Truesounds vagy a Bedroom. Ha pedig a koncerteket nézzük, az őszi idényre lesz nálunk  Volkova Sisters, A Place To Bury Strangers (USA), exkluzív Blind Myself koncert, The Starmans - David Bowie tribute band, No Joy (CAN), Wet Nuns (UK), és az idei Óriás akusztik koncertnek is mi adunk otthont.

Klubszemle_Adatlap_01_Gozsdu-1.jpg

Klubszemle_Adatlap_01_Gozsdu-1_92.jpg

(x) A Klubszemle rovat együttműködő partnere a Rézangyal - Jellem a palackban!


programajánló rézangyal gozsdu manó klubszemle



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása