2013.12.07. 10:18 – Lángoló Gitárok

Noel Gallagher beszólt az Arcade Fire-nek

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

noel_7.jpgAz utóbbi időben mintha békésebbek lettek volna a Gallagher-testvérek, de lassan itt a karácsony, szóval illene már rendesen lehordaniuk valakit. Így tett most Noel Gallagher, aki a Rolling Stone-nak adott interjújában kritizálta az Arcade Fire-t, amiért duplalemezes albumot merészeltek készíteni. "Mindenkinek ki kéne mászni a saját seggéből, aki manapság duplalemezes albumot készít. Ez már nem a '70-es évek, menjenek és kérdezzék meg Billy Corgant a duplalemezről. Alapból kinek van ideje manapság, hogy végigüljön egy 45 perces nagylemezt? Mégis milyen arrogánsak ezek az emberek, akik elvárják, hogy másfél órán keresztül hallgasd az albumukat?" - nyilatkozta kissé indulatosan az énekes, aki bevallotta, hogy nem hallotta még az Arcade Fire nemrégiben megjelent Reflektor című stúdióalbumát.

Kérdezték a zenekar nagy port kavart dress code-os húzásáról is. Erre Noel mindössze annyit mondott, hogy az egész herce-hurca csak azért van, hogy valahogy elvonják a figyelmet a szar diszkóról, ami a hangfalakból jön. Később kitért arra, hogy teljesen oda van a Disclosure és Kanye West idei lemezeiért, előbbiben a régi acid house hangulatot dícséri, a Yeezus pedig szerinte egy barkács punklemez. Végül még az Arctic Monkeys AM-ét is megkérdezték tőle, de vegyesek az érzelmei, mivel csak a lemez egyik fele tetszik neki, a másik annyira nem nagy szám. Az énekes jövőre ismét stúdióba vonul, hogy elkezdjen dolgozni a 2011-es szólólemezének folytatásán.


hír noel gallagher arcade fire



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása