2013.12.13. 08:47 – lánggitár

Derült égből Beyonce

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Screen Shot 2013-12-13 at 8.46.21.png

Tegnap éjfélkor, mindenféle előzetes sajtókampány és felhajtás nélkül, a szokásos puccos, rongyrázós lemezbemutató-bulit hanyagolva megjelent Beyonce Knowles ötödik, frappánsan csak Beyonce címmel ellátott szólóalbuma. A kiadásra nem CD-n került sor természetesen, hanem almaalakú biteken: Beyonce Beyoncéját az iTunes jelentette meg exkluzíve, azaz addig csak náluk lesz elérhető, míg valaki le nem szedi, és rá nem szabadítja a torrentvilágra. Gyors update: a Piratebayről már tölthető is, egyelőre nagy érdeklődés nem mutatkozik iránta.

Az énekesnő 2011 óta nem adott ki lemezt, el volt foglalva a saját magáról (Beyonce) szóló, Beyonce című dokumentumfilmmel, amit ő maga (Beyonce) rendezett, illetve turnézgatott, meg bulvárszerepelt kedves férje, Jay Z társaságában, aki nem mellesleg az albumon is előkerül - egyrészt producerként, másrészt előadóként a Drunk In Love című nótában, amit akár úgyis lefordíthatunk, hogy Szerelmes alkesz. Ezen kívül az anyagon van még 13 szám, sok közreműködő vendégzenész, és minden nótához jár egy-egy videó is. 


itunes album beyonce



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása