2013.12.20. 10:00 – Szponzorált Tartalom

Klubszemle 11. - Cinema Rock Café

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Rezangyal_Klubszemle_Small_1.jpg

Péntekenként jelentkező Klubszemle rovatunkban olyan szórakozóhelyeket mutatunk be nektek, ahová nem csak hétvégi bulizás miatt érdemes lemenni.  A sorozatban megismerhetitek az adott hely történetét, fő profilját, zenei kínálatát, valamint néhány mostanában aktuális programot is ajánlunk nektek.  Mai fejezetünkben a Cinema Rock Café mutatkozik be, kérdéseinkre Szappanos Zoltán válaszolt.

Cinema-mozi01.jpg

A klub rövid története

A Cinema Rock Cafe Budapesten, a Párisi Udvar bejáratánál, a Haris köz 3. szám alatt (ami majdnem a Váci utca sarka) található. A 170 négyzetméteres alapterületű exkluzív rockklubban maximum 120 fő szórakozására nyílik lehetőség estéről estére. A helyszín igényes belső kialakítással és komoly technikai paraméterekkel rendelkezik.

Cinema_kinn.jpg
Mi a hely fő profilja?

A hely jelenlegi formájában 2012-ben nyitotta meg kapuit, mondhatni, a Zúzda Rock Kert 'kistestvéreként', némileg más koncepcióval, figyelembe véve a környéket és a hely adottságait. Mindeközben ügyeltünk arra, ami sokak számára nehezen elképzelhető, mégis megvalósítanunk, hogy a Cinema Rock Café a belvároshoz és a körülményekhez mérten olcsó klub legyen!

Mi az, amiért érdemes még elmenni hozzátok?

A zenei programok mellett időszakosan helyet kap nálunk a Stand Up Comedy, de volt már példa több alkalmi eseményre is, például az Ossian dedikálta itt a legutóbbi lemezét, a Voice után pedig itt került sor Schrott Péter közönségtalálkozójára, emellett az idei Kramer találkozónak is a klub biztosította a helyet. Az emeleti részen kapott helyet egy mozi terem, ahol a rockzenéhez kapcsolódó filmek, koncertvideók, klipek vagy akár sportműsorok kerülhetnek vetítésére. Továbbá mindkét szint privát rendezvényekre is igénybe vehető.

Cinema-koncertterem.jpg

Néhány aktuális program, amit ajánlanál az olvasóknak?

Karácsonyi Pánk Banzájra számíthatnak a klubba látogatók december 20-án, azaz ma este, nyolc órai kezdettel, élen az A-Punk zenekarral, és  két segítőtársával (Rock Szakkör és Határsértés). Az idei évre is tervezünk szilveszteri mulatságot, ez viszont egyelőre meglepetés, nézzetek rá a Facebook-oldalunkra pár nap múlva! A jövő évet pedig a PixL koncertje nyitja január 4-én, a Funk You Honey társaságában. Továbbá minden héten csütörtöktől szombatig esténként karaoke várja a vendégeket, ahogy az már megszokott nálunk.

Klubszemle_Adatlap_11_Cinema-1.jpg

(x) A Klubszemle rovat együttműködő partnere a Rézangyal - Jellem a palackban!


ajánló program szponzoráció rézangyal klubszemle cinema rock café



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása