2014.02.05. 10:02 – Hirdetés

Ma este Iced Earth-koncert a Club 202-ben

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

A napokban jelenik meg a klasszikus, sallangok nélküli heavy metal élzenekarának tekinthető Iced Earth új albuma. A Plagues Of Babylon című kiadványt egy európai turné keretében Budapesten is hallhatjuk, hiszen a floridai zenekar egy kaliforniai thrasher brigád, a Warbringer és egy ausztrál heavy metal csapat, az Elm Street társaságában a Club 202 színpadán játszik február 5-én.

Az Iced Earth tizedik lemeze, a 2011-ben megjelent Dystopia új fejezetet nyitott a zenekar történetében, hiszen ez volt Stu Block, az egykori Into Eternity énekes bemutatkozó albuma. A most januárban megjelenő lemezen az immár elismert és elfogadott énekes mellett megújult ritmusszekció lesz hallható: a dobok mögött Jon Dette játszik a családi okok miatt távozó Brent Smedley helyett, míg új basszusgitárosként Luke Appleton érkezett. 

Az album címe Plagues Of Babylon, a borítóját pedig Eliran Kantor tervezte, aki korábban a Testament, az Atheist és a Sigh számára is készített már grafikákat. Már a borító is azt sugallja, hogy az új lemez sötétebb, súlyosabb és monumentálisabb, mint elődje.

Az Iced Earth az új albumot azonnal meg is turnéztatja Európában, mégpedig a kaliforniai thrasher csapat, a Warbringer társaságában. A 2004-ben alakult együttes október végén adta ki negyedik lemezét, IV: Empires Collapse címmel. A turnén másik résztvevője az ausztrál Elm Street, akik 2011-ben készítették el debütáló albumukat Barbed Wire Metal címmel.

A Concerto Music bemutatja: Worldwide Plagues Tour 2014

2014. február 5., szerda 19 óra

Budapest, Club 202


metál hír iced earth



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása