2014.02.06. 14:58 – Hirdetés

Menj moziba a Lángoló Gitárokkal - nyerj páros belépőket a Robotzsarura

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Csütörtöktől már látható a hazai mozikban a Robotzsaru című  film. Mint már megszokhattátok, következő játékunkban 2 darab páros belépőt, valamint filmes ajándékcsomagot nyerhettek. Ehhez most sem kell mást tenni, mint válaszolni néhány egyszerű kérdésre. Részletek a hajtás után! 

Detroit, 2028. A robottechnológia monopóliuma egy nemzetközi óriáscég, az OmniCorp kezében van. Különböző harci drónjaikat sikerrel használja a hadsereg a tengerentúlon már évek óta – ez pedig sok milliárdos profitot jelent a cég számára. Az OmniCorp fejesei úgy döntenek, hogy hazai fronton is csatasorba állítják egyébként sokat vitatott technológiájukat, és erre nem sokkal később remek lehetőség adódik. Amikor Alex Murphy (Joel Kinnaman) – a szerető férj és apa, valamint remek zsaru, aki mindent megtesz azért, hogy elsöpörje a bűnözést és a korrupciót Detroit utcáiról – súlyosan megsérül szolgálat közben. Az OmniCorp benne látja meg a lehetőséget, hogy létrehozzanak egy félig ember, félig robot rendőrtisztet. A vállalat álma, hogy minden városban szolgáljon egy Robotzsaru, ennek köszönhetően pedig további milliárdok kerüljenek a részvényesek számláira. Egy dologgal azonban nem számoltak: a robottesten belül továbbra is egy ember rejtőzik, akik igazságot akar szolgáltatni... minden áron!

Most pedig jöjjenek a kérdések a páros belépőkért!

1. Ki rendezte a Robotzsaru 1987-es filmváltozatát?

            a. John Landis

            b. Szomjas György

            c. Paul Verhoeven

2. Melyik filmben szerepelt még az Omnicorp vezérigazgatóját alakító Michael Keaton?

           a. Jackie Brown

           b. Ponyvaregény

           c. Ilyen ez a nagyvárosi élet

3. Melyik évben játszódik a Robotzsaru?

           a. 2112

           b. 2028

           c. 1349

A válaszokat jövő hétfőn reggel kilencig várjuk, délelőtt sorsolunk, a szerencsés nyertest nem sokkal utána emailben értesítjük. A játékban a szokásos módon először lájkolni kell a Lángoló Gitárok, majd a Fórum Hungary Facebook-oldalait, illetve egy a Lángoló-Robotzsaru-játék tárgyú levélben elküldeni nekünk a megfejtést a jatek@langologitarok.hu -ra. Ezúttal is nagyon fontos, hogy az előzetesen megadott tárggyal érkezzenek a válaszlevelek, aki ugyanis nem így küldi, automatikusan kizárja magát a játékból.

Kapcsolódó weboldalak:

Fórum Hungary Web: http://www.forumhungary.hu/robotzsaru/

Fórum Hungary Facebook: https://www.facebook.com/forumhungary?fref=ts 


játék mozi hír



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása