2014.11.10. 12:03 – dankógábor

Itt az új Pink Floyd-lemez egyetlen éneklős dalához készült klip

Premier!

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Ma jelent meg az új Pink Floyd. Meg lehet már hallgatni mindenhol, akár itt alább is, de előtt tessék megnézni a lemez egyetlen nem instrumentális dalához készült klipet. Ebben egyrészt mozgásban láthatjuk a borítóról ismert felhőn csónakázó embert, fekete-fehér, a kilencvenes években és most forgatott képeken zenél a zenekar, illetve nagyon szép felvételeket láthatunk az Aral-tó teljesen lepusztult környékéről.

Aki nem tudná, azoknak most eláruljuk, hogy némileg váratlanul megjelent egy új Pink Floyd-lemez, amit nagyrészt már az 1994-es The Division Bell nagylemez után rögzítettek Richard Wright billentyűssel, aki azóta elhunyt. Most viszont David Gilmour gitáros-énekes és Nick Mason dobos fogta magát, és nagyjából kerek egésszé gyúrta a felvételeket. Na ez van a The Endless River albumon. A lemez végig instrumentális, egy dal, a Louder than Words kapott csak éneket. Ez hallható alább.

A teljes lemez:


rock pink floyd hír



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása