2015.04.29. 11:32 – dankógábor

Jön az Imagine Dragons Budapestre

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Tavaly a Szigeten az Imagine Dragons késő délutáni fellépésén annyi ember volt, mint a legnépszerűbb headlinereken szokott lenni a fesztiválon. A Placebo lefelezett közönsége kicsit ciki is volt utánuk. Szóval aki kételkedne abban, hogy január 20-án nem telik meg az aréna a Las Vegas-i zenekar koncertjén, az ne tegye. Rohadt népszerűek. Például emiatt a dal miatt:

Vagy emiatt:

Szóval a lényeg, hogy 2016. január 20-án a Budapest Sportarénában lép fel a csapat. Itt a vágatlan sajtóanyag:

AZ

IMAGINE DRAGONS 

BEJELENTETTE EURÓPAI TURNÉJÁT

Az óriási várakozás után februárban megjelent Smoke + Mirrors albumával a slágerlisták legújabb kedvence, az Imagine Dragons európai koncertkörútra indul az év végén. Hazánk is szerepel turnéjukban, az amerikai fenoménok 2016. január 20-án lépnek színpadra a BudapestArénában

Élőben a csapat hamar a világ egyik legjobb előadójává nőtte ki magát. Olyan bámulatos koncertkritkákat gyűjtöttek be az elmúlt évben, mint például "az Imagine Dragons arra született, hogy Seattle-től Sydney-ig mindenhol játszanak a világon", vagy "zseniális buli, teljes mértékben megérte nem csak az árát, de a plusz szabadnapot is, hogy lássuk őket" csakúgy mint "kategóriájuk legjobbjai" és 5*-os értékelés a Q magazintól. A tavalyi Sziget fellépésük után itthon is lelkes kritikák jelentek meg: "Az Imagine Dragons jött, zenélt és mindent vitt" valamint "a koncertjüket receptre kellene felírni mindenkinek".

Az Imagine Dragons 2008-ban alakult Las Vegas-ban. 2012-ben, közvetlenül első albumuk megjelenése után 2. helyezést értel el az amerikai és az angol slágerlistán. A Billboard év végi listáján a legjobb rock produkciónak választották és 2013 nagy áttörésének nevezték őket. Gyakorlatilag mindent megnyertek az elmúlt bő évben: Grammy-, Billboard-, American és World Music díjakat.

A budapesti koncertre jegyek május 4-én 10 órától kaphatók a www.livenation.hu oldalon keresztül.

Limitált számban kiemelt állójegyek is elérhetők a 3 különböző áru ülőjegy és a normál állójegyek mellett.  

Az Imagine Dragons Radioactive című slágerével robbant be az egész világon amelyet az It’s Time,  a Demons valamint a Top Of The World követett, az új lemezükről pedig az I Bet My Life vált kirobbanthatatlanná a rádiókból és a slágerlistákról. Mostanra több mint 24 millió kislemezt és 6 millió példányt adtak el két albumukból.


pop rock hír imagine dragons



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása