Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
2015.07.09. 14:56 – Hirdetés

Lógj be a Balaton Soundra az Aperollal!

Bulicsomagot és bármelyik napra szóló jegyet nyerhetsz!

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

01_5.jpg

Javában zajlik a Balaton Sound, nekünk meg van hozzá egy jó kis last minute nyereményjátékunk. A fesztiválon ugyanis egy Aperol Garden nevű különleges fröccsterasz is várja a látogatókat, ahol kitűnően ráhangolódhatsz az estére, vagy levezetheted a bulit egy-két kilépő itallal. Játék a hajtás után

05_2.jpg
Az Aperol Garden tökéletesen visszaadja a különleges narancssárga fröccsel társuló olasz életérzést. Az Aperol Spritz neve ne vezessen félre senkit: hamisítatlan itáliai találmányról van szó – az Aperol alapú, habzóborral és egy kis szódával készült ital az olasz nyitottságot, és természetesen a mediterránok számára nagyon fontos barátságot is szimbolizálja. Nem mellékesen pedig remek hűsítő egy forró nyári nap után, melyben az Aperol édes-kesernyés ízét a prosecco bársonyos buborékjai lágyítják.

04_2.jpg
Könnyedség, vidámság, jó zene, barátok - erről szól egy hamisítatlan olasz nyárest, amelyet most Ti is kipróbálhattok a Balaton partján. Az élénknarancssárga olasz fröccs elkészítése egyébként nagyon egyszerű: 3 rész prosecco (olasz, fehér habzóbor), 2 rész Aperol, 1 rész szóda - és persze jégkockák, ha esetleg nincs kéznél prosecco, akkor száraz fehérborral is elkészíthetitek az italt. Élvezzétek az idei nyarat narancssárga buborékokkal!

A játékon való részvételhez nem kell mást tenned, mint lájkolni az Aperol Spritz Facebook-oldalát, valamint megosztani ezt a cikket az idővonaladon. Ezek után küldj egy Lángoló-Aperol-játék tárgyú e-mailt nekünk a jatek@langologitarok.hu e-mail címre. A jelentkezési határidő holnap délelőtt 10 óra, utána sorsolunk, a nyertest szokás szerint e-mailben értesítjük. A nyeremény egy bármelyik napon felhasználható napijegy a Balaton Soundra, valamint egy Aperol bulicsomag különféle finom italokkal, amit az Aperol Gardenben vehetsz át.  Ingyen buli, ingyen ital, garantált szórakozás! A játékban kizárólag 18 éven felüliek vehetnek részt!

Aperol Spritz Facebook: https://www.facebook.com/aperolspritz.hun


hirdetés játék buli balaton sound 18+ aperol spritz



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása