2015.11.02. 14:04 – dankógábor

Olyat csinál a Dream Theater, amilyet még soha

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

dreamzavar.jpg

Mike Portnoy alapító-dobos 2010-re annyira belefásult a Dream Theaterbe, hogy felvetette a többieknek, talán kéne egy kis szünet vagy valamit máshogyan kéne csinálni. A többiek erre azt reagálták, hogy kibaszták a picsába. Nekik jó ez a kétévente lemez-turné-koncertlemez ütemterv. Most lehet ők is érzik, hogy tényleg valami mást kéne csinálni, lévén egy progresszív zenekarról beszélünk ugye (bár nem tűnik úgy, hogy ők akarnának lenne a következő King Crimson), ezért léptek. Az lesz most, hogy az említett ütemtervet megbolondítják picit. Közbeiktatnak egy rövid turnét, ahol a még ki nem adott új albumot eljátsszák az elejétől a végéig. Egyelőre ezeket jelentették be:

Feb. 18 - London, England @ Palladium
Feb. 22 - Amsterdam, Holland @ Carre Theater
Feb. 28 - Oslo, Norway @ Konserthus
Mar. 02 - Stockholm, Sweden @ Cirkus
Mar. 05 - Paris, France @ Palais des Congres
Mar. 06 - Paris, France @ Palais des Congres
Mar. 18 - Milan, Italy @ Teatro Degli Arcimboldi

De állítólag még várható több dátum is. John Petrucci gitáros amúgy elmondta, hogy az előző lemez egy új kezdet volt a zenekar számára, ezért is lett Dream Theater a címe. Neki mellesleg minden lemez egy új kezdet. Kár, hogy ez a nagy megújulás a közönség felé csaknem húsz éve nem jön le. :(


metál hír progresszív dream theater



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása